Wat kunnen we genieten van real weddings. De liefde tussen het bruidspaar, en de originele ideetjes waarmee iedereen er een persoonlijke dag van maakt. Deze bruiloften waren jullie favoriet!

1. De DIY bruiloft van Niels en Ingeborg

Tja, toen we deze bruiloft zagen hadden we het eigenlijk al kunnen weten… Jullie (en wij ook trouwens) zijn dol op DIY! Dus bekijk nog snel deze real wedding voor wat toffe ideeën.

2. De bruiloft van Maarten en Carolina met koperkleurige trouwjurk

Dat deze bruiloft op nummer 2 staat, dat vinden we supertof! Want hoe origineel is het om voor je trouwjurk iets anders te kiezen dan wit? Carolina deed het, en met veel succes kunnen we wel zeggen.

bruidspaar-tattoos-rookbommen
Foto: Hanke Arkenbout Photography

3. Een bruidspaar met tattoos en prachtige foto’s met rookbommen!

Ohhh die rookbommen, dat was wel een ding he dit jaar?! Geen wonder dus dat jullie massaal deze toffe bruiloft bekeken. En vervolgens en masse rookbommen kochten… ;) Nog even nagenieten? Dat doe je hier.

4. De creatieve bruiloft van Mischa en Iris

Als je op je eigen bruiloft aankomt in een kano… Ja, dan weet je het wel. Dan krijg je een plekje bij de best bekeken real weddings van dit jaar! En dat was nog niet eens alles, want Mischa en Iris hadden een bruiloft vol met creatieve ideeën. Bekijk ze allemaal hier.

Bohemian-bruiloft-Remy-&-Jessy-Pam-door-Nienke-van-Denderen-Fotografie-97
Foto: Nienke van Denderen fotografie

5. De bohemian bruiloft van Remy en Jessy Pam

We sluiten deze top 5 af met een andere favoriet van de redactie. Ook deze bruid heeft een heleboel van haar bruiloft zelf ontworpen en gemaakt (je kunt haar tegenwoordig ook inhuren!). Wat dacht je bijvoorbeeld van de toffe verenslinger? Je bekijkt deze bruiloft hier.

Coverfoto: Lievelingsleverancier Knowme fotografie