Een bruiloft kan niet zonder bloemen. Heb jij al een idee hoe jullie bruidsboeket eruit gaat zien of kun je nog wel wat inspiratie gebruiken? Bovendien valt er zoveel meer van bloemen te maken dan enkel een bruidsboeket. Check de voorbeelden in deze blog!

1000 kraanvogels

Lievelingsleverancier Elvira van De Bloemenkeuken maakte het bijzondere bruidsboeket voor dit koppel. Het stel had de wens een duurzame bruiloft te creëren en daarbij te trouwen onder 1000 kraanvogels. Alle 1000 exemplaren zijn helemaal door het bruidspaar zelf gevouwen. Wat een werk, maar het resultaat mag er echt zijn!

Fotograaf: Lieneke Smid

Wild en kleurrijk

Een heel ander plaatje levert deze country bruiloft op de eigen paardenboerderij van het bruidspaar. Het was ook voor deze bruiloft dat lievelingsleverancier Elvira van De Bloemenkeuken het bruidsboeket maakte. Het is wild, kleurrijk en past helemaal bij de stoere setting.

Fotograaf: Inge Pieck Fotografie

Bloemenbruiloft

Dit kun je een echte ‘bloemenbruiloft’ noemen: waar je ook maar kijkt, overal bloemen! Het bruidsboeket, de bloemenbackdrop tijdens de ceremonie en ook alle andere decoratieve bloemstukjes zijn vormgegeven in dezelfde stijl, door lievelingsleverancier Joyce van Bloemenzo Joyce. Het zorgt voor een prachtig geheel, passend bij de mooie en feestelijke outfits van het bruidspaar.

Fotograaf: Esther van Geenen

Luchtig en zwierig

Lievelingsleverancier Edénique van Edénique Floral Design maakte dit bruidsboeket van droogbloemen en verse geurende tuinrozen voor de Amerikaanse actrice en zangeres Nikki James. Het resultaat: een heel luchtig en zwierig boeket, net even anders dan doorsnee!

Fotograaf: Renske Meinema

Bloemen overal!

Lievelingsleverancier Elvira van De Bloemenkeuken creëerde de bloemen voor dit koppel, dat trouwde op hun eigen cruiseschip in de haven van Rotterdam. De bloemen die zij kozen voor hun bruidsboeket, komen eveneens terug in de hoofdversiering van de bruid en in de backdrop bij de ceremonie. Prachtig toch, en dat ook nog eens tegen de skyline van Rotterdam!

Fotograaf: Elmira Linn Travel Photographer

En, welke kleuren en bloemen komen in jullie bruidsboeket?