Zwanger trouwen geen optie? Think again! Deze bruid ziet er adembenemend uit in haar Asos trouwjurk.

Waarom hebben jullie besloten om te trouwen?
Omdat we van elkaar houden! Haha 😉 We wilden sowieso graag trouwen, dat vonden we een mooie en logische stap om te maken aangezien we allebei wisten dat we 100% voor elkaar gaan. Toen ik zwanger bleek te zijn hebben we besloten de trouwplannen concreet te maken en voor de komst van ons kindje te trouwen. Waarom niet? Dachten we. Een huis hadden we al en nu hoefden we onze bruiloft niet uit te stellen.

Hoe heb je je trouwjurk gevonden? Welke jurk is het?
Ik heb mijn jurk online besteld op asos.com. Ik voelde er niets voor om op afspraak bij een bruidsmodezaak jurken te passen, dus ik dacht ik kijk gewoon online! En daar vond ik een jurk waar zelfs mijn zwangere buikje mooi in uit kwam. Ideaal, vond ik.

Wat was je favoriete onderdeel van de bruiloft?
Het diner!!! Heerlijk was dat. We hebben uren getafeld, precies wat we het liefste doen.

Ben je ergens heel zenuwachtig over geweest? En viel dat uiteindelijk  mee of tegen?
Ik zag stiekem een beetje op tegen de fotoshoot want ik hou gewoon niet van poseren. Maar dat hoefde gelukkig niet! Dus dankzij onze topfotograaf viel dat erg mee en hebben we juist veel lol gemaakt tijdens de shoot.

Wat vond je van het plannen van een bruiloft?
Het plannen van onze bruiloft vond ik leuk om te doen. Er kwamen veel dingen bij kijken maar Sander en ik wisten goed wat we wel- en juist niet wilden. We hadden twee fantastische ceremoniemeesters en de partijen waarmee we samenwerkten dachten heel fijn met ons mee.

Waar hebben jullie op bezuinigd?
We hebben beide niks met auto’s, dus we hebben geen trouwauto gehuurd. Plus we vonden het overbodig omdat we de hele dag op een locatie verbleven. En omdat onze avondvulling grotendeels bestond uit een uitgebreid diner hebben we ook geen DJ of band hoeven inhuren, hiermee hebben we dus automatisch ook kosten bespaard.

En waarop juist niet?
We vonden het belangrijk dat het eten op en top in orde was. Dus we hebben een goede cateraar ingehuurd die een fantastisch shared diner vers bereidde op locatie. Verder wilde ik graag het plaatje in mijn hoofd creëren, en daar hebben we een styliste voor ingehuurd die dit meer dan waar heeft gemaakt. Van de ceremonie tot prachtig opgedekte tafels, alles hebben we samen  uitgestippeld.

Waar komt de versiering en aankleding voor jullie bruiloft vandaan?
Ik verwijs iedereen met liefde door naar Dorine van ByDorine Wedding & Eventstyling. Zij heeft onze bruiloft gestyled.

Heb je nog een gouden tip voor aanstaande bruiden?
Wat ik mezelf voorhield is dat het echt niet perse ‘de mooiste dag van mijn leven’ hoefde te worden. Klinkt misschien onromantisch maar je legt daarmee (vind ik) de lat wel erg hoog en dat zorgt misschien voor stress. Nog een tip: nodig alleen maar leuke mensen uit en vooral niet teveel. Anders sta je een paar uur handen te schudden. Zonde van je tijd, toch?

Waar gaat de huwelijksreis heen?
Onze huwelijksreis was een overnachting in een heerlijke B&B in Nederland. We waren al blij dat we twee hele dagen weg konden vanwege het werk van Sander. Het was heerlijk!

Lijstje van vendors:
Fotograaf: Lotte de Graaf Photography 
Locatie: De Oranjerie bij Landgoed Vollenhoven
Cateraar: Twist of Flavours
Styling: By Dorine
Ringen: Heart & Arrow 
Jurk: Asos
Pak: l’ Atelier Amsterdam