Je hoeft het echt niet jammer te vinden dat je zwanger naar een bruiloft gaat… Deze prachtige positiejurken maken mij bijna jaloers op alle zwangere vrouwen die zijn uitgenodigd voor een bruiloft!

Jurk nummer 1: Zwanger naar een bruiloft in de zomer? En ben je dus vooral toe aan een luchtige, maar toch charmante jurk? Dan is deze jurk wat voor jou.

Jurk nummer 2: Ben je niet zo van donkere kleuren, maar wel van het kant en de strikjes? Ga dan voor deze jurk in een prachtige, zonnige kleur!

Jurk nummer 3: Als ik denk aan jurken, dan denk ik aan: zwart en strikjes. In mijn kledingkast overheerst dan ook de kleur zwart, evenals jurken met een lint eraan waarmee je een mooie strik kunt maken. Als ik ooit zwanger mag worden, dan weet ik zeker dat deze jurk sowieso in mijn garderobe komt!

Jurk nummer 1: Bloemen en een maxi-jurk. Dit is een prachtig exemplaar!

Jurk nummer 2: Het rode lint maakt deze jurk een echte eyecatcher.

Jurk nummer 3: Ben jij een echte bloemenjurkenvrouw? Dit bloemige exemplaar is zowel vrolijk als feestelijk!

Jurk nummer 1: Ik vind dit echt dé jurk die past bij een ‘gender reveal’! Wil jij graag met je jurk laten zien wat er in je buik zit, ga dan voor deze beauty als je zwanger bent van een zoontje!

Jurk nummer 2: Hoeft het voor jou niet zo opvallend en ga je liever voor een bescheiden jurk? Dan past deze mooie turquoise jurk misschien bij jou.

Jurk nummer 3: En nu ik dan toch op dreef ben met de bloemenjurken… Houd je van mooie details, dan vind je deze open rug vast net als ik heel chique!

Jurk nummer 1: Een bijzondere blouse is ook een optie. Met een mooie legging of zwarte broek eronder ben je hartstikke feestelijk!

Jurk nummer 2:Geen jurk voor jou, maar op zoek naar een feestelijk alternatief! Een jumpsuit kan óók heel goed!

Jurk nummer 3: Deze jurk is perfect als je zwanger bent van een dochtertje!

Heb jij je outfit voor de bruiloft al gevonden? En wat vind je van deze opties?

Coverfoto: Unsplash / Riley Brown