Een goed voorbeeld van een prachtig gestylede bruiloft vind je hier. De dag van Daniël en Amanda is een inspiratie voor alle bruidjes die houden van een vintage chique bruiloft. Kijk mee en geniet van de foto’s!

Waarom hebben jullie besloten om te trouwen?

Door te trouwen geef je aan, elkaar voor het leven lief te hebben, en te steunen in moeilijke tijden. Voor mijzelf was het echt een meisjesdroom die uit kwam. Trouwen in een mooie jurk en compleet gestyled hoe ik het wilde hebben. Ook vond ik het belangrijk om eerst te trouwen en daarna aan kinderen te beginnen, alles is zo veel beter geregeld. Ik moest wel erg wennen aan het zeggen van ‘mijn man’ in plaats van ‘mijn vriend’.

 

Hoe zag jullie dag eruit?

Wij hebben er bewust voor gekozen om alles op een locatie te organiseren. Ik wilde het slepen van gasten van locatie naar locatie voorkomen. Wij sliepen de nacht voor het huwelijk gewoon samen, in de ochtend was ik al vroeg wakker aangezien ik de visagist, haarstylist, video en fotograaf rond negen uur al verwachtte. Ik had verwacht dat ik best nerveus zou zijn, niet dus. Iedereen arriveerde zo ook de moeders en bruidsmeisjes. Tot half één werd ik heel relaxed in de watten gelegd door de haarstylist en de visagist. Een kwartier later werden wij met een eigen trouwauto samen met mijn vader en de bruidsmeisjes naar de trouwlocatie gebracht, restaurant Abel in Poortugaal. Mijn vader gaf mij weg voor het altaar. Onze dag op locatie duurde tot een uur ‘s avonds, waarbij we gebruik maakten van de verschillende zalen die daar beschikbaar waren. Het was erg warm, liefdevol, emotioneel en we hebben vooral veel gelachen.

Waar hebben jullie op bezuinigd?

Wij hebben bezuinigd op gemeentekosten door een zelfstandig trouwambtenaar in te huren.

 

En waarop juist niet?

Aankleding was voor ons echt belangrijk, ik hou zelf ontzettend veel van bloemen en wilde hier niet op bezuinigen. Als ik de foto’s terug kijk van het diner en de tafel, zwijmel ik nog steeds weg. Ook vonden wij het erg leuk om onze familie te verrassen met persoonlijk gemaakte tasjes met geborduurde zakdoeken, dit leverde wel emotionele beelden op. Niks is leuker dan andere mensen blij te maken!

Waar komt de versiering en aankleding voor jullie bruiloft vandaan?

De stijl van onze bruiloft was vintage chique. Toen ik Etsy had uitgevonden sloeg ik helemaal door. Hier hebben wij dan ook veel vandaan. Het prieeltje heeft mijn man zelf gemaakt, de doeken zijn gemaakt door een stoffeerder die wij persoonlijk kennen. Van Weddingdeco hebben wij ook regelmatig spullen mogen ontvangen. Verder hebben wij een bloemist en stylist ingeschakeld om het plaatje af te maken.

 Heb je nog een gouden tip voor aanstaande bruiden?

Geniet, geniet en geniet! van zowel de voorbereidingen als de dag zelf. Ik ben echt een tiran als dingen fout gaan of niet goed verlopen die ik zelf tot in de puntjes heb geregeld. Maar op de dag zelf is alles top gegaan, we hebben alles doorgesproken met de ceremoniemeester en een eigen plan gemaakt. Zorg ook dat je duidelijk bent in je wensen. Zorg dat je een goede ceremoniemeester in handen neemt die iets verder staat dan je eigen familie, een ceremoniemeester heeft het namelijk best druk. Een belangrijk familielid kan de prachtige momenten van de dag gewoon niet missen.

Lijstje van Vendors:
Locatie: Restaurant Abel te Poortugaal
Taart: Cake Affair Rotterdam
Videograaf: Beeldkracht
Fotograaf: Rachel Keijzer fotografie
Bloemist: Pure&trust Bloemist
bruidsboeketten: Monique Fleur atelier
Trouwjurk: Sottero&Midgley Monticella
Trouwpak:Immediate Honeymoon shop
MUA: Whit-care
Haarstylist: Studio Mooi&zo
Ballonnen: Globos
Trouwauto: Willy’s trouwauto
Trouwambtenaar: Ria Andrea Kuipers
Photobooth: Weddingdeco
Bedankjes: Bedankje.nl
Trouwkaarten: Oh So Pretty party
Decoratie: Etsy
Party styling: Weddingdeco