Tijdens de New York Bridal Week showde Alexandra Grecco de nieuwe lijn trouwjurken. En man, wat zijn het weer stukken om bij weg te kwijlen! Dit wil je zien…

Het is echt mijn droom om al deze prachtige trouwjurken een keer in het echt te bewonderen tijdens de New York Bridal Week. Maar tot dat zo ver is, droom ik gewoon weg met de foto’s. En oh, wat zijn het heerlijke foto’s! En trouwens niet alleen vanwege de jurken, maar ook vanwege de diversiteit aan modellen! Natuurlijk, het grootste deel van de modellen is nog steeds enorm slank, maar ik zie verschillende huidskleuren, haartypes en zelfs een wat voller model. Hoera!

Maar terug naar de trouwjurken van Alexandra Grecco. Want wat zijn ze dromerig… De collectie heet ‘The magic hour’, het magische uurtje, en dat is ook precies de sfeer die deze trouwjurken bij mij oproepen; magisch.

Alexandra haalde haar inspiratie voor deze collectie van een klein eiland bij de Franse kust, Ile de Re. Ze zag daar prachtige pastelkleuren die ze heeft gebruikt in haar jurken. Dat, met de combinatie van een 1920’s circus, maakt deze collectie tot wat hij is.

Zucht… kan ik nog een keer trouwen?

Waar zijn Alexandra Grecco trouwjurken te koop?

Een aantal van deze jurken zijn te koop bij Lievelingsleverancier Wild at heart bridal. Voor andere winkels in Europa kun je hier kijken.

Foto’s: Greg Finck