Naomi en Patrick hadden een prachtige botanische bruiloft (met foto’s in de Hortus!). En ze bewijzen dat trouwen in de regen echt zo slecht niet is…

Waarom hebben jullie besloten om te trouwen?
Na 10 jaar “verkering” was dit een perfect moment om onze liefde te bezegelen! Nadat Patrick mij natuurlijk ten huwelijk vroeg, dat had ik niet verwacht!

Hoe heb je je trouwjurk gevonden? Welke jurk is het?
Ik heb mijn jurk bij Bloomfeld Luxury Bridal in Middenbeemster gekocht en deze is van Monique Lhuiller.

Wat was je favoriete onderdeel van de bruiloft?
De ceremonie! Omdat we veel regen hadden die dag hebben we die naar een tent moeten verplaatsen, wat een hele intieme sfeer gaf, dat was zo mooi! We hadden onze eigen geloften geschreven en ook dat was onvergetelijk mooi en emotioneel. Oh en The First Look, die hebben we privé gedaan – daar denk ik nog zó vaak aan terug.

Ben je ergens heel zenuwachtig over geweest? En viel dat uiteindelijk mee of tegen?
Wat voor weer het zou worden op onze bruiloft vond ik heel spannend vanwege de buitenceremonie bij Paviljoen Puur maar daar had ik uiteraard geen controle over. Die zorg heb ik voor de laatste twee dagen bewaard, eerder wilde ik het niet weten en meed ik de weerberichten. Het was natuurlijk heel erg om te horen dat mijn angst uitkwam met een voorspelling voor heel slecht weer.. Maar manlief en onze ceremoniemeester waren allang achter de schermen bezig om de boel om te gooien, zo lief dat ze mij tot het laatste moment uit de loop hebben gehouden om extra stress te voorkomen! Door het weer werd de dag zelfs intiemer en knusser dus dat viel zeker mee.

Wat vond je van het plannen van een bruiloft?
Best spannend allemaal. Ik ben zelf grafisch vormgever en stylist en wilde op dit gebied veel zelf doen. Tamarah van The Bridal Blush was onze ceremoniemeester en zorgde voor de styling & het bloemwerk (Mijn boeket was echt stunning!). Samen hebben we mijn ideeen uitgewerkt en ze heeft alles tot leven gewekt. Daarnaast heb ik zelf alle grafische elementen ontworpen en dat was zo tof! Omdat ik een perfectionist ben vond ik het af en toe moeilijk om te stoppen. Tamarah heeft veel spanning weggenomen, ik vertrouwde haar 100% vanwege haar ervaring en de goede klik die we hadden.

Waar hebben jullie op bezuinigd?
De trouwauto bijvoorbeeld. Wij zouden al bij Paviljoen Puur zijn als de gasten arriveerden en vonden het niet heel belangrijk om die reden. Ik heb het aan Patrick overgelaten en die heeft een witte Range Rover (inclusief exotisch bloemwerk erop)  geregeld met zijn getuige, geweldig!

En waarop juist niet?
We vonden de locatie inclusief eten heel belangrijk en ook de ceremoniespreker Pauline Suidgeest. Daarnaast waren we ontzettend blij met fotografe Silvia, videograaf Tim en de photobooth van Firma Beeld was zo onwijs leuk! Daar genieten we nog steeds van na :)

Waar komt de versiering en aankleding voor jullie bruiloft vandaan?
Deels zelf gemaakt / vormgegeven en gekocht, deels door team The Bridal Blush verzorgd en deels van Weddingdeco.nl

Heb je nog een gouden tip voor aanstaande bruiden?
Huur een ceremoniemeester in ;-) Beste keuze die wij hebben gemaakt voor die dag vind ik. Hierdoor kunnen alle vrienden en familie genieten van de dag en durf je ook meer uit handen te geven aan iemand die er ervaring mee heeft. Pauline, de ceremoniespreker was ook super, ze heeft alles zo mooi verwoord en een ontspannen ceremonie gecreëerd met veel humor.

Lijstje van vendors:
Ceremoniemeester, styling & bloemwerk: The Bridal Blush
Styling, stationery & handlettering: Studio Naokies
Fotografie: Silvershot Photography
Videografie: Tim Botter – Summit Media
Locaties: Hortus Botanicus Amsterdam & Paviljoen Puur in Diemen
Jurk: Bloomfeld Luxury Bridal
Pak Patrick: L’atelier Amsterdam
Ceremoniezanger: Wander van de Ven
Ceremoniespreker: Pauline Suidgeest
Taart & donuts: Life of Pie
Muziek feest: Dj-duo Victor & Rolf, zang MC Choral & percussie Norman Soares
Photobooth: Firma Beeld