Een luxe trouwauto of gewoon aankomen op je fiets. Het is maar net wat jullie prioriteit heeft. Lees snel verder waarom dat zo belangrijk is voor je trouwbudget!

Een trouwjurk, een locatie, drinken, eten, een taart, een fotograaf, een weddingplanner, en zo kan ik nog wel even doorgaan. Voor een bruiloft ben je niet klaar met alleen een jurk, en dat is maar goed ook. Want hoe heerlijk is het dat we tegenwoordig zulke fantastische feestjes kunnen organiseren om de liefde te vieren?

Waar je wel goed over na moet denken is wat je trouwbudget is voor dat liefdesfeestje. En vooral waar je dat geld dan aan uitgeeft…

Prioriteiten

Voor elk budget heb je tegenwoordig zo’n duizend opties. Wat je kiest zal voor iedereen anders zijn. De een wil zijn geld graag aan een luxe trouwauto uitgeven, terwijl de ander gewoon op de fiets aankomt.

Heb jij altijd al in Jimmy Choo schoenen willen trouwen, maar is een jurk een stuk minder belangrijk? Koop die dure schoenen dan lekker, en bespaar dan door je trouwjurk online of tweedehands te kopen.

Andersom heb ik het ook wel eens meegemaakt. De bruid droomde al jaren van een haute couture trouwjurk, en dus was er minder te besteden voor de trouwlocatie. Een keuze die je prima kunt maken, zo lang je maar weet wat voor jullie prioriteit heeft.

Keuzes maken

Alles komt uiteindelijk dus neer op het maken van keuzes. En dat gaat een stuk makkelijker als jullie duidelijk hebben wat belangrijk voor je is. Begin dus op tijd met dromen en het bedenken van een plan, des te groter is de kans dat je ook echt in die Jimmy Choo’s kunt trouwen!

Aan welk onderdeel van de bruiloft geven jullie veel geld uit?

Foto: Tasja van Rymenant