Naast heel veel inspiratie online wil je nu natuurlijk ook eindelijk wel eens een trouwbeurs bezoeken. Nu mag je! Deze trouwbeurzen wil je graag zien.

Love & Marriage // Oktober, & januari – maart

De Love & Marriage beurs is denk ik de oudste trouwbeurs van Nederland, dus ze hebben wat ervaring, haha! De laatste jaren is dit ook een beurs geworden die ik ontzettend leuk vindt! De sfeer is er fijn, er staan toffe leveranciers en ook de aankleding is tegenwoordig heel erg mooi. Kortom, zeker een bezoekje waard. Je komt L&M tegen in Utrecht, Rotterdam, Breda, Eindhoven en Groningen. Enne, extra leuk, komend jaar kun je mij ook tegenkomen in het bloggershuis! Daarover binnenkort meer… Tickets koop je hier.


Foto’s: Nienke van Denderen en Studio Phylicia.

I do I do // 8 oktober & 5 november

Voor al onze Belgische lezeressen is I do I do echt een aanrader! (Ook voor de Nederlanders trouwens, het is het ritje waard.) Dit is een prachtige beurs met oog voor mooie styling en fijne leveranciers. De locatie van de beurs zorgt direct al voor een fijne sfeer, in Antwerpen loop je door allerlei verschillende ruimtes (ook buiten) en daardoor houd je een heel intieme sfeer. Meer informatie en tickets vind je hier.


Foto’s: Elizabeth van Lent

Engaged // 30 september en 1 oktober

Wil jij een bruiloft die volledig aansluit op de laatste trends? Dan ben je bij Engaged aan het juiste adres! Deze dames weten namelijk ruim van tevoren wat je de komende tijd gaat zien in de trouwbranche. En dat niet alleen, ze zijn ook echte trendsetters. Engaged ziet er elke keer weer nieuw en prachtig uit! Je gaat dus zeker naar huis met een hoofd vol inspiratie… Tickets koop je hier.


Foto’s: Leonne Photography

Jullie Feestje // Workshop

Ook al is er dit jaar geen beurs van Jullie Feestje, toch wil ik ze even noemen… Er is namelijk wel een workshop waar je aan kunt deelnemen! In de workshop ga je aan de slag met jullie planning, maar krijg je ook voldoende inspiratie voor een thema en de styling en een heleboel praktische tips. Dus check ook zeker even of dit iets voor jullie is.


Foto: Sunfield Photography

Gaan jullie trouwbeurzen bezoeken? En met wie ga je?

Coverfoto: Leonne Photogaphy voor Engaged