Een bruiloft plannen kan nogal hectisch zijn. Het is daarom super belangrijk om tijd te nemen voor elkaar, even herinneren waarom je ook alweer trouwt. Wij geven je elke week een trouw reminder om je hiermee te helpen. De trouw reminder van deze week; lekker zoenen!

Bij het woord zoenen denk je misschien meteen aan je tienertijd toen de hormonen nog door je lijf raasden en je elke week een ander tienerjongetje wilde zoenen. Of tongen (iel, dat woord!). Hoe puberaal het misschien ook mag klinken, zoenen is vet goed voor je relatie! Er zijn een heleboel bijzondere feiten bekend over zoenen. Wist je bijvoorbeeld dat een goed potje zoenen je stress kan verlagen? En laat dat nou net zijn waar je tijdens het plannen van een bruiloft iets teveel van hebt…

Daarnaast is het ook nog eens goed voor de spieren in je gezicht. Heb je wel eens opgelet hoeveel spieren je gebruikt tijdens het kussen? Nee? Doe ook maar niet hoor, neem het maar gewoon van mij aan, en blijf je lekker focussen op de lippen van je partner.

En dan hebben we het nog niets eens gehad over hoe lekker zoenen kan zijn. Ja echt! We bedoelen gewoon die heerlijke, puberale zoenpartij. Want wie heeft bedacht dat je dat na een paar jaar moet afschaffen? Onzin natuurlijk. En nu heel snel zoenen jullie!

Coverfoto: Shutterstock