De Girls of honour hebben een obsessie voor mooie trouwschoenen. En dus zoeken we elke maand onze 10 favorieten voor je uit! Deze maand gaan we voor metallic, stippen en sleehakken.

Na een trouwjurk zijn trouwschoenen toch wel bijna het belangrijkste onderdeel van je bruiloft (oke, misschien komt je partner nog iets eerder). Het voordeel van een mooi stel trouwschoenen is dat ze nog langer meekunnen. Wij zijn daarom ook niet zo weg van traditionele trouwschoenen. Doe ons maar iets gekkers!

Trouwschoenen karen millen
Trouw je volgend jaar tijdens het EK? Dan zijn deze schatjes perfect voor jou! Met de perfecte ‘touch’ oranje. Ze zijn van Karen Millen en kosten €191.77.

Trouwschoenen metallic asos
Metallic baby! Voor €54.79 heb je deze beauty’s van Asos in huis.

Trouwschoenen metallic River Island
Sleehakken zijn ideaal om de hele dag op te lopen. En deze metallic variant zijn onze favoriet! Ze kosten €43.83 en zijn van River Island.

Trouwschoenen Miss KG Paige
Ik houd wel van een beetje kleur in mijn outfit. Hoe tof zijn deze neon pumps? Ze zijn van Miss KG Paige en kosten €89.04.

Trouwschoenen New Look metallic sandaal
Nog meer metallic… Maar deze sandalen zijn voor de bruid die niet van hakken houdt. Nog steeds zo chique! Deze sandalen zijn van New Look en kosten €31.49, koopje!

Trouwschoenen New Look
In Amerika is het heel populair om ‘something blue’ op je bruiloft te hebben. Met deze mooie pumps van New Look zit dat wel goed! Ze kosten €38.34.

Trouwschoenen sandaal asos
Houd je wel van iets geks? Misschien zijn deze sandalen dan wel wat voor jou. Lekker anders en super comfortabel! Je scoort ze voor €20.55 bij Asos.

Trouwschoenen sleehak Asos
Zoals ik al zei, sleehakken zijn ideaal! Wel het effect van een hoge hak, maar niet de pijn. Deze sleehakken zijn mooi klassiek. Te koop bij Asos voor €61.64.

Trouwschoenen stippen ALDO
Ik ben geen megafan van stippen, maar als subtiele toevoeging aan je outfit vind ik ze fantastisch! Ik denk dat deze pumps elke trouwjurk een beetje flair kunnen geven… De pumps zijn van Aldo en kosten €82.19.

Trouwschoenen stippen Asos
Ben je wel een fan van stippen, maar niet van hoge hakken? Misschien zijn deze schattige sandalen (met strik) dan wel wat voor jou. Ze zijn van Asos en kosten €34.25. Cute!

Heb jij je trouwschoenen al gevonden? En ga je voor traditioneel of iets bijzonders?