– ADVERTORIAL –

Zijn jullie op zoek naar trouwceremonie muziek? Zoek niet verder! Want we hebben weer acht fijne nummers voor je.

Als er één dag in je leven is waarop je je mag laten toezingen, is het toch je trouwdag wel? Live muziek tijdens jullie ceremonie kan iedereen kippenvel bezorgen. Voor als jullie binnenkomen, tijdens het tekenen of direct na afloop: deze nummers maken jullie sprookje compleet. Inclusief linkjes naar unieke bijpassende artiesten die je easy peasy bij onze lievelingsleverancier Plugify kunt boeken!

1. Sam Smith – Latch (Acoustic Version)

Now I’ve got you in my space, I won’t let go of you. Got you shackled in my embrace, I’m latching on to you.

Wat wil je nog meer? Olaf Bosman zingt en speelt deze romantische topper als de beste.

2. John Legend – All of Me

Give your all to me. I’ll give my all to you.

De essentie van de belofte van je leven in een lied, dat is deze nu-al-evergeen van John Legend. Duo Skirt and Tie speelt en zingt het prachtig. En het is nog een stelletje ook.

3. Fleetwood Mac – Everywhere

Oh I… I want to be with you everywhere.

Mix oerechte romantiek met een vleugje Sky Radio, en val dan als een blok voor de akoestische versie van gitaar/zang-duo Marly Me.

4. Bright Eyes – First Day of My Life

This is the first day of my life. I’m glad I didn’t die before I met you. But now I don’t care, I could go anywhere with you.
And I’d probably be happy.

Intieme setting, gitaar erbij, zakdoek bij de hand, en elkaar aankijken maar. Diep in die bright eyes. Door niemand mooier vertolkt dan door Lotte Walda.

5. Pharrell Williams – Happy

Clap along if you feel like happiness is the truth!

Feestelijker dan dit wordt het niet! Als Senses Acoustic Duo de klanken van Happy uit hun gouden keeltje en – gitaar laat schallen staan jullie genodigden gegarandeerd op hun stoelen te swingen.

6. Jason Mraz – I’m Yours

But I won’t hesitate no more, no more. It cannot wait, I’m yours.

Soms is dat alles wat je wilt horen. Ik ben van jou. En Laurens Mensink is de man met de machtig mooie stem die dat van de daken zingt.

7. Colbie Caillat – I Do

You make we wanna say I do, I do, I do, do do do do do do do.

Vrolijk, luchtig, een aanstekelijk deuntje met een oh-zo-rake tekst. I do! Laat zangeres Miriam dit zingen en geniet!

8. Speciaal voor jullie – Song on demand

Is het lastig kiezen, of gaan jullie voor de overtreffende trap van origineel? Laat dan speciaal voor jullie een nummer schrijven. Jazeker kan dat! Kijk maar eens naar Wieger aka de Liedjesbrouwer, die niets liever doet dan voor jullie in de pen kruipen. Of ga voor het warme stemgeluid van Luka, singer-songwriter uit Rotterdam, die eenzelfde on-demand-service biedt.

Verder kijken op Plugify? De bruiloft artiesten die geknipt zijn voor jullie ceremonie vind je daar sowieso. Ontdek, beluister, contact en boek jullie favoriet gewoon online!

Welk nummer is jullie favoriet?