Ik ben al jaren fan van de industriële trend. Of het nu in een industrieel restaurant is of bij een industriële bruiloft. Daarom deel ik graag wat inspiratie!

Een industriële trouwlocatie

Eigenlijk begint het voor je industriële bruiloft bij de trouwlocatie. In een chique kasteel wordt het al een stuk lastiger (of bijna onmogelijk) om deze sfeer neer te zetten. Ga dus op zoek naar oude fabrieken, hallen en restaurants. Gelukkig zijn deze erg in trek momenteel, dus dat komt zeker goed!Foto’s: Isenoud fotografie & Kristian Leven

Accessoires voor je industriële bruiloft

Je kunt je bruiloft op een heleboel verschillende manieren aankleden. Je kunt ervoor kiezen om alles ‘echt’ industrieel te maken. Denk dan aan veel metaal, veel koper, goud en zilver en bijvoorbeeld de combinatie met hout. Maar wat juist ook heel tof kan zijn is om het te combineren met een hele andere stijl. Heel veel groen bijvoorbeeld! Met planten, cactussen en tropische accessoires, of misschien wel met echte knalkleuren. Kortom, het hoeft echt niet allemaal binnen het industriële plaatje te passen. Met een industriële trouwlocatie kom je al een heel eind, en een originele combinatie kan dan juist heel mooi zijn!


Foto’s: Wianda Bongen & Martijn Roos

Industriële trouwfoto’s

Wat ook tof is? Om jullie trouwfoto’s helemaal in stijl te maken! Bij veel industriële locaties kun je vaak wel foto’s maken, maar er is wel kans dat je er een kleine vergoeding voor moet betalen. Dat is bijvoorbeeld zo bij de Metaal Kathedraal in Utrecht (hieronder op de foto) of de Enka fabriek in Ede. Wat ook een tof idee is; een auto-kerkhof! Ik heb jaren geleden eens een bruidspaar gezien die dit deed, maar eigenlijk nooit een foto van gezien… Een beetje spannend of gek misschien, maar daarom juist ook wel leuk toch?


Foto’s: Mon et mine

Wat vinden jullie van een industriële bruiloft? Do or don’t? Neem ook eens een kijkje bij onze Lievelingsleveranciers. Die helpen je graag om van dit idee werkelijkheid te maken!