– ADVERTORIAL –

Wat heb ik lang nagedacht over mijn bruidslingerie! Ik wilde natuurlijk sexy bruidslingerie voor de huwelijksnacht, maar mijn jurk had echt iets anders nodig…

Na een lange zoektocht is het dan eindelijk zo ver; je hebt je trouwjurk gevonden! Maar dan komt de volgende stap… bruidslingerie… Wat mij betreft een lastiger zoektocht dan DE jurk. Want het is echt niet eenvoudig om mooie lingerie te vinden, die ook nog eens precies bij je jurk past.

Bij de meeste bruidsmodezaken kun je een korset krijgen die bij je jurk past, maar dat was voor mij geen optie omdat ik A een jurk met blote rug had, en B ik een hekel heb aan korsetten (maar ieder zijn ding natuurlijk!). De enige optie die er dus overbleef was een plak BH. Jep, niet echt de meest sexy bruidslingerie. Er bij droeg ik een leuke, witte hipster van kant. Dat dan weer wel.

‘Gelukkig’ waren manlief en ik veel te moe na onze bruiloft om na te denken over sexy time, en dus maakte die plak BH me weinig uit. Maar ik ben wel dol op mooie lingerie! Dus hoe ik het heb opgelost? Meerdere mooie setjes mee op huwelijksreis…

Sinds kort heeft de Hunkemoller ook een collectie bruidslingerie, en ik moet zeggen dat die er verassend leuk uitziet!

sexy-bruidslingerie-lingerie-ondergoed-huwelijksnacht-hunkemoller-5 sexy-bruidslingerie-lingerie-ondergoed-huwelijksnacht-hunkemoller-4 sexy-bruidslingerie-lingerie-ondergoed-huwelijksnacht-hunkemoller-3 sexy-bruidslingerie-lingerie-ondergoed-huwelijksnacht-hunkemoller-2 sexy-bruidslingerie-lingerie-ondergoed-huwelijksnacht-hunkemoller-1

Hoe ga jij dit oplossen? Kies je voor sexy bruidslingerie? Of toch voor de corrigerende slip?

Foto’s: Hunkemoller