Dit bruidspaar was wel in voor iets leuks, daarom gingen ze schapen drijven op de bruiloft! Kijk lekker mee naar deze bruiloft op een boerderij. 

Nog geen idee wat voor trouwlocatie je precies zoekt? Een boerderij als trouwlocatie kan heel handig en sfeervol zijn. Een grote schuur bied prima ruimte voor een heleboel gasten. Bijkomend voordeel is dat er ook bijzondere activiteiten te doen zijn op een boerderij. Zoals dus bijvoorbeeld schapen drijven!

Waarom hebben jullie besloten om te trouwen?
We geloven in de waarde van het huwelijk en we wilden een verbintenis aangaan voor de rest van ons leven. We vinden dat het huwelijk een goede basis vormt voor de rest van het leven dat we samen willen doorbrengen.

Hoe heb je je trouwjurk gevonden? Welke jurk is het?
Mijn jurk heb ik gevonden in een bruidswinkel in Arnhem. Samen met mijn moeder ben ik op zoek gegaan naar een bruidsjurk en deze kwam ik al tegen in de eerste winkel die we bezochten. Mijn jurk is ‘Belladonna’ van het merk Bridalstar en gekocht in de winkel “Sluier” te Arnhem.

Hoe zag jullie dag eruit?
Onze dag startte vroeg op de boerderij in Otterlo. Daar maakten de bruid en haar familie zich klaar, de kapper en visagist zocht haar daar op. Rond elf uur kwam de bruidegom aan op de locatie. Na een first look en een fotoshoot begon om half twee de ceremonie. Daarna werd er taart en koffie geserveerd en rond half vier werd er een clinic schapen drijven gehouden door een herder die zijn schapen in het naast gelegen weiland hield. Rond zes uur startte het diner in buffetvorm en rond acht uur startte een live muziekduo (contrabassist en gitariste die zong). Rond elf uur was de dag afgelopen.

Waar hebben jullie op bezuinigd?
We hebben de aankleding zo veel mogelijk zelf verzorgd. Daarnaast hebben we het aantal gasten op maximaal 75 mensen gesteld. We hebben zelf taart geregeld en niet gekozen voor een bruidstaart. De uitnodigingen zijn zelf gemaakt en een trouwauto hadden we niet.

En waarop juist niet?
Op de muziek, dit was live, de bloemen en de dagactiviteit; schapen drijven.

Waar komt de versiering en aankleding voor jullie bruiloft vandaan?
De versieringen zijn van de Xenos, Action, Ikea, en de lokale bloemist. Op de trouwlocatie lagen ook versieringen die we mochten gebruiken.

Heb je nog een gouden tip voor aanstaande bruiden?
Bereid je goed voor zodat je op de dag zelf alles gewoon op je af kan laten komen. Ook al heb je alles tot in de puntjes voorbereid, het is en blijft een grote verassing hoe het uiteindelijk uit gaat pakken en zal lopen. Geniet daarvan en maak je niet te veel zorgen, want iedereen doet hard zijn best om er jullie dag van te maken.

Lijstje van vendors:
Fotograaf: FOTOGRAFIE DOOR LIANNE
Locatie: boerderij Mossel te Otterlo
Taart: Bakkerij Onnink uit Ede
Trouwringen: DaCosta & Co 
Bloemist: Jolanda van Wikselaar