Afgelopen week kon je dit bruiloftthema al voorbij zien komen op Instagram; zuurstokroze! Ik ben echt gek op deze kleur, en inspireer je graag nog verder met deze blog.

Roze was voor mij lange tijd een kleur die vooral bij meisje-meisjes hoorde. En dat vond ik mijzelf echt niet. Maar in de afgelopen jaren heeft roze wat mij betreft een comeback gemaakt, ook voor stoere meisjes! Maar dan het liefst wel een beetje op een gekke manier… Dus bijvoorbeeld lekker knal, of neon, of in je haar, of met sneakers, of… Kortom, ik ben momenteel helemaal gek op roze! Daarom was het ook geen enkel probleem om deze toffe foto’s bij elkaar te verzamelen als inspiratie voor een roze bruiloftthema.

Een roze bruidstaart

Deze taart staat al heel erg lang tussen mijn favorieten op Pinterest. Roze, maar niet te veel, goud EN geometrische vormen. Yes please!


Foto: Amyandjordan.com

Je bruidsmeisjes in roze jurken

Dat lijkt me logisch natuurlijk…

Roze vrijgezellenfeest?

En als we het dan toch over je bruidsmeisjes hebben… Daar hoort natuurlijk een roze vrijgezellenfeest bij. Niet dan? En zo ja, hoii, dan heb ik alvast jullie favoriete snack uitgezocht! Het recept vind je hier.

Roze haar, kan ik mee helpen!

Want daar ben ik zelf ook groot fan van. Wil je weten hoe ik mijn haar roze maak? Lucky you! Daar heb ik een video over gemaakt:

Prachtige trouwkaarten

Die horen er natuurlijk ook bij. Deze van Oh so pretty party en Studio Lona zijn mijn favoriet!

Weekend inspiratie citytrip

De beste plek om inspiratie op te doen? Dat is wat mij betreft dus deze roze hotspot in Londen. Sketch heet het, en deze zaal is heet ‘The Gallery’. Awesome…

Roze poolparty!

Als ik mijn bruiloft over mocht doen… Dan zou een poolparty bovenaan de lijst staan. Want kijk dan hoe vet dit is? De foto is van The house that Lars built en op haar blog vind je tips voor dit feestje.

Roze in je bruidsboeket

Oefff, dit is wel ongeveer mijn droomboeket ja. En mag ik de tattoos er ook bij? (Tijdelijk dan, ik ben te chicken om dit voor het echt te laten zetten :o).

ALLES met suikerspin!

Als het even kan… En we beginnen dus met champagne. Meer ideetjes vind je op de blog van Kitchy Kitchen.

Een roze trouwjurk

Ik weet niet of ik in een knalroze trouwjurk zou durven trouwen, maar dit exemplaar van Victor’s wedding design vind ik absoluut fantastisch! Op de foto gezet door Alexandra Vonk.

Is een roze bruiloftthema wat voor jullie? Of vind je dit misschien wat te heftig?