Ohh wat is het plannen van een bruiloft soms druk! Tijd dus om wat romantische uitjes in te plannen. Wij geven je tips voor deze maand.

De lente hangt in de lucht, dus langzaam kruipen we allemaal weer uit onze warme huisjes en gaan we heerlijk de hort op! Maar wat te doen? En zijn er ook romantische uitjes als het regent? Nou, de komende maand zeker wel, en wij vertellen je graag wat over onze favorieten.

Wandeling in een mooi bos

Een boswandeling is voor mij altijd ultieme ontspanning. En de periode van bloesem aan de bomen komt er weer aan! Een prachtige plek voor een wandeling is dan de Betuwe, met alle bomen vol in bloei. Zo mooi!

Creative life

Aan het eind van deze maand is er een nieuwe beurs voor creatieve mensen; creative life! En nee, dat is dus niet een beurs met breien en postzegels verzamelen, maar een heerlijke, vernieuwende en natuurlijk creatieve beurs waar je eindeloos inspiratie kunt opdoen! Ideaal ook voor vernieuwende ideeën voor je bruiloft. Creative Life is op 24, 25 en 26 maart in de fantastische Werkspoorkathedraal in Utrecht. Tickets koop je hier.


Foto: Raisa Zwart

Genghis Khan in het Nationaal Militair Museum

Het is een van de grootste rijken ooit geweest; het rijk van de vechtlustige Genghis Khan. En toch weten we hier in Nederland niet zo veel over hem. Met deze bijzondere tentoonstelling komt daar verandering in! Alle stukken die te zien zijn hebben nog nooit hun thuisland verlaten, dus erg bijzonder dat je dit nu in Nederland kunt zien… Meer informatie en tickets kun je hier vinden.

Lekker zweten in de sauna

De echte kou is Nederland gelukkig weer uit, maar warm kan je het nog niet echt noemen. Dus wat is er nou fijner dan samen ontspannen, en weer tot op je botten opwarmen? Boek er een fijne ‘couplesmassage’ bij om de stress van het bruiloft plannen even los te laten, en daarna kunnen jullie er weer tegenaan! Zelf boek ik een dagje sauna vaak via Vakantieveilingen.nl. Bijna altijd een succes!

Opgezette dieren in het MOA

Dit is een tentoonstelling die hoog op mijn lijst staat! Glenn en ik hebben een museumkaart, en gaan dus alle leuke musea van Nederland af. Deze tentoonstelling van kunstenaars Jaap Sinke en Ferry van Tongeren moet heel bijzonder zijn. Hun tweede collectie, die volledig is opgekocht door kunstenaar Damien Hirst, is nu ook voor het eerst in Nederland te zien. En het ziet er zo cool uit! De show is vanaf 25 maart te zien en tickets koop je hier. 


Foto: Darwin, Sinke & Van Tongeren, ‘under construction’ via MOA

Love and marriage beurs Utrecht

Voorlopig de laatste kans om daar deze fijne trouwbeurs te gaan! De Love & Marriage beurs in Utrecht is op 11 en 12 maart in de Jaarbeurs. Zoeken jullie nog leveranciers? Of wil je nog inspiratie opdoen voor jullie bruiloft? Koop dan hier je tickets.

Matthäus passion

Je kunt er niet omheen; ook Pasen komt er weer aan. Je hebt vast je eerste chocolade-eieren al gegeten. Traditioneel vindt in deze periode ook de Matthäus Passion plaats. Op deze website kun je vinden waar en wanneer je van dit bijzondere stuk kunt genieten. Is de normale voorstelling je wat te prijzig? Dan is de ‘Pieces of tomorrow’ variant in Utrecht misschien wel wat voor je. Dit is een aangepaste voorstelling, maar wel met DE specialisten van dit stuk; de Nederlandse Bachvereniging. Tickets kosten maar 12 euro, en gaan heel hard, dus koop ze snel!

Plannen jullie vaak romantische uitjes? Check ook hier de uitjes van vorige maand.

Coverfoto: Unsplash / Felix Russell-Saw