Het is weer een nieuwe maand, dus weer nieuwe inspiratie voor romantische dates! Hebben jullie vaak geen inspiratie? Wij gelukkig wel! 

De zon schijnt, en daardoor wil ik elke dag wel leuke dingen doen! Dus er staan zeker wat romantische dates op de planning.

Rondvaart in de Bossche grachten

Nu het weer warmer weer is kun je in sommige steden prachtig varen. Zo heeft Den Bosch de mooie Binnendieze die een rijke geschiedenis heeft. Maar het is vooral een prachtige gracht met allerlei bijzondere verhalen! Wil je graag een rondvaart doen? Hier vind je meer informatie.

Fototentoonstelling van een van Nederlands bekendste fotografen!

Desiree Dolron heeft foto’s over de hele wereld hangen zoals bijvoorbeeld in het Guggenheim Museum in New York en het Victoria & Albert Museum in Londen. Ze is dan ook een van Nederlands meest bekende fotografen. Extra bijzonder dus dat er nu in haar thuisland een fototentoonstelling met haar werk te zien is! Erica is er al geweest, en was diep onder de indruk. De foto’s zijn tot en met 14 mei te zien in het Singer Laren museum. Meer informatie staat op de website.


Foto: Desiree Dolron, Xteriors XIII, Kodak Endura Print, 2001-2015

Een drankje doen bij een tof cafe

Soms kom je een nieuwe hotspot tegen waar je maar al te graag een drankje doet. Want zeg nou zelf, een mooie locatie voegt toch echt wel wat toe aan een romantische date. ‘The Lobby’ in Amsterdam is zo’n plek. Er staan groene fluwelen stoelen, en de sfeer doet een beetje denken aan de serie ‘Mad Men’. Als dat niet leuk is! Je vind The Lobby aan de Fizeaustraat in Amsterdam.

Hollandse kneuterigheid in de Keukenhof

Ja, ja, ik weet dat de Keukenhof voor oude mensen is… Maar toch… Vorig jaar ben ik er geen geweest, en ik vond het echt ontzettend mooi! Het was groter dan verwacht, en ook de drukte viel me reuze mee. De Keukenhof is toch wel zo’n dingetje wat je in ieder geval een keer in je leven moet zien, dus waarom dan niet als date? Neem je camera mee, stop in een restaurant voor een ouderwets lekker bakkie koffie met appeltaart, en je Hollandse date is compleet! De Keukenhof is open tot 21 mei.


Dit ben ik, super casual aan het poseren in de Keukenhof. Haha! Foto door Anouk Fotografeert.

Welke dates staan er bij jullie op de planning? En doen jullie vaak een datedag of avond?

Foto: Unsplash / Jared Sluyter Photography