De romantische bruiloft van Peter en Esther is op een prachtige manier op de gevoelige plaat gelegd door Wianda. De liefde straalt ervan af!

romantische-bruiloft-1 www.wiandabongen.nl-2 Romantische-bruiloft-2 www.wiandabongen.nl-3 www.wiandabongen.nl-4 www.wiandabongen.nl-9

Waarom hebben jullie besloten om te trouwen?
Ruim 5 jaar zijn we nu samen en we voelen de liefde voor elkaar alleen maar groeien. We vullen elkaar aan in zoveel dingen en willen niets liever dan de wereld samen ontdekken en heel oud worden met elkaar! En wat is er dan mooier om deze bijzondere keuze te delen met iedereen die je lief is?

Hoe heb je je trouwjurk gevonden?
Samen met mijn moeder, zusje, oma (van 92 jaar) en vriendin zijn we op jurkenjacht gegaan. En tot mijn grote verbazing was het in de eerste bruidszaak (van Os) meteen raak. Na een stuk of 12 jurken was het de laatste waar we allemaal verliefd op werden!

Welke jurk is het?
De jurk heet ‘Printa’ en is van het merk Pronovias. Het is een kanten, strapless jurk met een mermaid model.

www.wiandabongen.nl-10 Romantische-bruiloft-3 www.wiandabongen.nl-11 www.wiandabongen.nl-13 www.wiandabongen.nl-15 www.wiandabongen.nl-18 www.wiandabongen.nl-19 www.wiandabongen.nl-20

Hoe zag jullie dag er uit?
We begonnen de dag met een fotoshoot in de duinen van Schoorl. Heerlijk was het om, voordat alles zou beginnen, nog even met z’n tweeën te zijn en uit te waaien. En het was een ontzettend leuke en gezellige shoot samen met Wianda, onze fotografe. Hierna ontmoetten we bij mijn ouderlijk huis de daggasten waar we nog kort mee gingen lunchen. Vervolgens reden we in onze witte Kever de binnenstad van Alkmaar in waar het burgerlijk huwelijk plaatsvond. Na deze ontzettend leuke plechtigheid was het tijd voor koffie en taart! Hierna was de kerkelijke inzegening, een prachtige kerkdienst in het witte kerkje van Groet met na afloop een mini-receptie. Vervolgens gingen we dineren en aansluitend een geweldig feest in de Honky Tonk. Wauw wat was het een top dag!

www.wiandabongen.nl-21 Romantische-bruiloft-4 www.wiandabongen.nl-25 www.wiandabongen.nl-26 www.wiandabongen.nl-30 Romantische-bruiloft-5 www.wiandabongen.nl-34 Romantische-bruiloft-6 www.wiandabongen.nl-35 www.wiandabongen.nl-36 Romantische-bruiloft-7 www.wiandabongen.nl-40 Romantische-bruiloft-8

Waar hebben jullie op bezuinigd?
Op de receptie, die hebben we zoveel mogelijk zelf geregeld.

En waarop juist niet?
De locaties en onze trouwkleding.

Waar komt de versiering en aankleding voor jullie bruiloft vandaan?
Ik heb heel wat uurtjes op Pinterest zitten struinen en leuke ideetjes opgedaan. Deze ideeën zijn vervolgens tot ik de puntjes uitgewerkt door Maaike Ridderhof, een kennis van ons en weddingplanner bij VerliefdVerloofdVertrouwd. Het zag er prachtig uit allemaal!

Romantische-bruiloft-9 www.wiandabongen.nl-48 www.wiandabongen.nl-53 www.wiandabongen.nl-54 www.wiandabongen.nl-55 www.wiandabongen.nl-56 www.wiandabongen.nl-58 www.wiandabongen.nl-59 www.wiandabongen.nl-60 Romantische-bruiloft-10 www.wiandabongen.nl-61 www.wiandabongen.nl-63

Heb je nog een gouden tip voor aanstaande bruiden?
Geniet van alles; de voorbereidingen (hoe druk het soms ook is), de dag zelf natuurlijk (knijp elkaar af en toe even in de arm!) en geniet zeker ook na de tijd!

Waar wij zelf heel blij mee waren is dat er op de dag gefilmd is (door familie). Het is geweldig om na de tijd je bruiloft weer te kunnen herbeleven (en helemaal na 10, 20 of 50 jaar!)

Lijstje van vendors:
Fotograaf: Wianda Bongen Photography
Locaties: Stadhuis van Alkmaar, Restaurant Honky Tonk in Schoorl, Witte kerkje in Groet
Taart: Cupcake&co
Bloemen: Acanthus bloemsierkunst in Alkmaar
Styling: VerliefdVerloofdVertrouwd
Receptie: MamaMieppie hapjesservice
Trouwauto: Kever cabrio van Alliance trouwautoservice
Bruidsjurk: Van Os bruidsmode Alkmaar
Trouwpak: Tailor made suits Rotterdam