Als het je baan is om de bloedmooie trouwjurken van Daughters of Simone te ontwerpen, ja, dan weet je natuurlijk een van de meest awesome bruiloften ooit te organiseren. En ik mag hem met je delen!

Waarom hebben jullie besloten om te trouwen?
We hebben veel gepraat over trouwen, voor en na onze verloving. Ik vind het zo bijzonder dat Terrence ervoor heeft gekozen om de rest van zijn leven met mij te delen! Voor mij staat een bruiloft voor het vieren van die liefde en het commitment dat je aangaat met alle mensen om je heen die belangrijk voor je zijn.

Hoe heb je je trouwjurk ontworpen? 
Mijn trouwjurk is gemaakt van 100% zijde, ik ben altijd dol geweest op vintage jurken, dus ik wist dat ik dat materiaal graag wilde hebben voor mijn jurk. Ik heb altijd gedroomd van een off-shoulder jurk, omdat mijn moeder dat ook droeg op haar bruiloft, maar ik wilde er wel mijn eigen draai aan geven. Daarom heeft mijn jurk grote, luchtige mouwen. Ik wilde ook heel graag gebloemd borduurwerk in mijn jurk verwerken, dus heb ik alle stoffenmarkten afgestruind… Uiteindelijk vond ik een vintage, gebloemde sluiter (uiteraard, haha!) en die hebben we aangepast en verwerkt voor mij jurk. Je kunt subtiele details van de sluier terugzien in de jurk en langs de extreem lange sleep. Ik wilde graag een jurk die me het gevoel gaf dat ik zweefde, ook al stond ik stil, en dat is gelukt!

Wat was je favoriete onderdeel van de dag?
Dat was zonder twijfel het zwembad inspringen in mijn receptie-jurk! Onze receptie hebben we bij een groot buitenzwembad gehouden, en mede dankzij een extreme hittegolf riep het koude water van het zwembad al de hele dag naar ons… Haha!

Zodra iedereen hoorde dat ‘de bruid in haar jurk in het zwembad is gesprongen’ volgde al heel snel meer gasten. Elke keer dat ik omhoog keek sprong er een andere vriendin de lucht in om in haar feestjurk in het zwembad te belanden! Het feestje veranderde daarna vrij snel in een soort conga feestje waarbij een stuk of zestig gasten meezongen met het nummer ‘Everybody was Kung Fu fighting‘. Het was episch!

Ben je zenuwachtig geweest over het plannen van een bruiloft?
Nee, ik was juist heel erg enthousiast. Ik vind het heerlijk om feestjes te organiseren, maar eerlijk is eerlijk, er zijn wel momenten geweest dat het toch wat veel was. Omdat ik in de trouwbranche werk had ik uiteraard al een heleboel ideetjes. Mijn man is ook erg creatief, dus we hebben eigenlijk alles samen bedacht en samen gewerkt. Het was echt teamwork!

Wat is je gouden tip voor bruidsparen?
Leer om kleine dingen los te laten. Er komt een moment tijdens de bruiloft dat je gewoon alleen nog maar lol wilt maken en wilt vieren dat je getrouwd bent met de liefde van je leven. Ik zal nooit vergeten dat ik in het zwembad heb staan dansen met mijn kersverse man terwijl ik keihard meezong met Whitney Houston liedjes. Mijn gevoel? “Let’s get real, life feels pretty complete right about now.”

Lijst van leveranciers:
Bloemen en design: Christine Cater
Fotograaf: Elisabetta Redaelli
Videograaf: 2become1
Catering & Cake: Citron Pavot
Bar en cocktails: Barman at Work
Weddingplanner: Laura Dova Weddings
Meubels: Sofi Rent Design, Rosso di sera en Narkisso
Tafelgerei: Tableset Luxury Rentals
DJ: Dance Police
Trouwjurk: Daughters of Simone
Sieraden: A.B.Ellie x Daughters of Simone
Jurken bruidsmeisjes: Leave Her Wilder x Daughters of Simone
Capes met parels: Daughters of Simone
Trouwring bruid: Rebecca Overmann Jewelry
Trouwring bruidegom: Fiat Lux SF
Trouwkaarten: Carolyn Yocum en Inkpush Co
Haar & Make-Up: Sinem Yavasner en Juliana Taraca
Trouwlocaties: Giardino del Merlo en Villa Camilla