Een paar weken geleden heb ik ZO’N toffe samenwerking met WE fashion en Hashtag Workmode mogen doen; een fotoshoot in lavendel pak, samen met collega’s!

Deze blog is geschreven in samenwerking met WE Fashion.

De oplettende kijker weet dat ik sinds december een werkplek heb bij Hashtag Workmode in Utrecht, een kantoor voor vrouwelijke ondernemers. En het is zo ontzettend leuk! Er is echt niets fijner dan samenwerken met vrouwen die net zo ambitieus zijn, en bezig zijn om hun dromen waar te maken. En ervan houden om op vrijdag een wijntje te drinken, of last-minutes naar Marrakech te boeken, haha! Ik heb echt mijn plek gevonden. Samenwerken is gewoon de bom!

Nou, en toen kwam er dus een mailtje van Emilie, of ik mee wilde doen aan deze fotoshoot voor WE fashion, met als thema ‘better together’. Euhm, YES PLEASE! De WE komt elk jaar weer met fantastische pakken, en ook dit jaar mocht Hashtag Workmode de pakken gaan promoten, en ik kreeg dus ook een uitnodiging…

Lekker strak in mijn lavendel pak

En dat pak van de WE, ja, daar ben ik ondertussen dus volledig aan verkocht. In mijn kast hangen al de nodige pakken, maar deze is echt zo mooi, en ook nog eens in mijn huidige favoriete kleur! (Ik bedoel, zelfde als mijn #slaapzakjas?!) Ik draag het pak trouwens niet altijd als een outfit, het jasje draag ik regelmatig gewoon op een spijkerbroek, en de broek met een fijne trui. En dat is eigenlijk ook het leuke aan het aanschaffen van een pak toch?! Als ik het volledig draag voel ik me superkrachtig, en gecombineerd met een spijkerbroek juist weer wat meer casual.


Foto’s: Daisy Fotografie

De fotoshoot!

Maar terug naar de shoot zelf (op een zaterdag, en op kantoor! Dat zou ik ‘vroeger’ dus echt niet doen, haha). Ons mooie kantoor in Utrecht was de set, er stonden overal donuts en m&m’s (modellife toch), en natuurlijk rekken vol met kleding van WE Fashion. Het lavendel pak trok uiteraard direct mijn aandacht, want hallo lievelinskleur! Dus hop, even aanproberen, en ja hoor! Om door een ringetje te halen… Maar toen begon de magie pas echt, want een goeie fotoshoot? Dat krijg je met een team, door samen te werken. Dus door naar haar en make up, en daar kan ik ZO van genieten! Rillingen over m’n rug, ken je dat? We besloten daar dus ook maar direct dat we het liefst elke dag zo’n Kim Kardashian glamsquad wilden hebben, haha!

Mijn haar kreeg een lekkere krul, en mijn ogen een zwoele opslag. Moet je kijken wat een verschil!


Foto’s: Daisy Fotografie

En wat voelde ik me mooi. Mag ik dat zeggen? Ja toch?! Ik vind het echt helemaal prima om zonder make up de deur uit te gaan, maar af en toe zo flink in de watten gelegd worden… daar teken ik wel voor hoor! En volgens mij straalt de zelfverzekerdheid ervan af :)


Foto’s: Annebel Eppinga

En na mijn ‘personal’ shoot kwam het leukste gedeelte: op de foto met mede-Hashtag-Workmode-huurders Roos en Vero! Kijk ons knap zijn?! En lachen! En stralen! Samen is gewoon echt het leukst.


Foto’s: Annebel Eppinga

Het lavendel pak, iets voor jou?

Volgens mij moet elke businesslady toch wel een pak in de kast hebben hangen. Zelf vind ik zwart niet zoveel aan, dus ik ben ontzettend blij dat WE Fashion elk jaar wat kekke kleurtjes op de markt brengt! Naast dit lavendel pak is er ook nog een knalroze variant. Wie durft?! En zoek je wel een pak, maar net iets meer casual? Dan is de bloemenvariant misschien wel wat voor jou?!

Draag jij vaak een pak? En wat vind je van de foto’s?