Gaat je vriendin, zus of kennis trouwen? En ben je op zoek naar de allermooiste, duurzame jurken voor bruiloftgasten? Dan ga ik je heel blij maken…

Een jaar geleden heb ik Reformation ontdekt, een Amerikaans merk wat volledig duurzam is. Zelf zeggen ze ‘being naked is the #1 most sustainable option. We’re #2’. Oftewel, het kan eigenlijk niet duurzamer! En dat vind ik zelf heel erg tof. De jurken kosten daardoor natuurlijk wel wat meer, maar dat zijn ze waard! Want als ik zeg allermooiste, dan bedoel ik dus ook echt ALLERMOOISTE duurzame jurken voor bruiloftgasten.

Reformation heeft verschillende soorten jurken, maar ze brengen ook elk jaar een speciale collectie voor bruiloften uit. En dat zijn dus ook wel meteen de echte droomjurken… Zwierig, feestelijk en in prachtige kleuren, zo heb je jurken voor bruiloftgasten nog nooit gezien!

Duurzame jurken voor bruiloftgasten en voor Marit

Deze zomer gaat een van mijn vriendinnen trouwen, en dat vind ik zelf de perfecte reden om een jurk van Reformation uit te zoeken. Maarja, welke moet het gaan worden? Ik vind ze er allemaal prachtig uit zien! En stiekem vind ik het verzenden ook nog wel spannend… (ze worden verstuurd vanuit Amerika.) Want wat als de jurk niet goed valt? Dus als er iemand is die al een jurk heeft! Let me know! Want ik ben zwaar verliefd…


Blauwe jurk met stippen, $218


Witte jurk met bloemenprint $248


Donkerblauwe, lange jurk met split $428


Lange groene jurk met split $428


Lavendel jurk met split $278


Rode off-the-shoulder jurk $278


Zachtgele off-the-shoulder jurk $388


Zachtgroene jurk met print $388


Off-the-shoulder blushkleurige jurk $388


Zachtroze lange jurk $388


Zachtroze jurk met v-hals $388


Korte, zachtroze jurk $248

Snap je nu waarom ik het zo moeilijk vind om te kiezen?! Welke is jouw favoriet?