Als bruiloften al een thema hebben, is het vaak subtiel. Wil je graag een statement maken met je bruiloft, ben je ergens enorm fan van, of wil je het gewoon helemaal anders? Kijk dan voor bruiloft inspiratie eens wat deze stellen gekozen hebben als thema!

Steampunk

Wat-punk? Het is niet gek als je er nog nooit van gehoord hebt. Steampunk is een fantasy stroming die victoriaanse stijl combineert met mechanische elementen uit de tijd dat stoommachines de dienst uitmaakte. Die elementen zie je zowel in de aankleding van de locatie, als in de outfits terug.

Foto’s: Madame Poppy

Back to the future

Iedereen met Netflix weet het, er zijn soms periodes dat je leven maar om één serie of film draait. Daar hadden Sally en Jordan ook last van. Als mega fans van Back to the future besloten ze niet alleen te trouwen op 21 oktober 2015 (de datum waar de Doc en Marty naar toe gingen in de tweede film), maar ook hun hele bruiloft in te richten naar het thema.

Foto’s: Tom Halliday Photography

Carnival

Regenbogen, popcorn en attracties, wat wil je nog meer? Misschien deze super mooie jurk! Bruid Mika heeft zelf nog wat aanpassingen gemaakt zodat haar jurk perfect paste bij haar thema en dat was de moeite waard. De locatie van deze bruid was Coney Island in Amerika, een gigantische pier met allerhande kermisattracties, maar in Nederland kunnen we ook trouwen in een attractiepark!

Foto’s: Eleven:11 Photograpphy

Pink flamingo

Deze Flamingo bruiloft was een droom van DIY en betrouwbare vrienden. Voor de gelegenheid waren de bruidsmeisjes omgedoopt tot Flamingals! Wat de uitvoering van dit bruiloftsthema super maakt zijn de zelfgemaakte decoraties en de outfits van het bruidsgevolg. Ook gaaf is de combinatie van een industriële locatie en een heleboel kleur!

Foto’s: Claire Fleck Photography

En? Welke bruiloft inspiratie nemen jullie mee in je eigen trouwdag?