Honeycombs zijn zó schattig! Hoe leuk om op een vrolijke, trendy en originele manier (en niet te duur) je bruiloft sfeer te geven?!

Honeycombs bestaan in alle soorten kleuren, vormen en groottes. De laatste tijd ben je ze waarschijnlijk vaak tegengekomen, aan het plafond, boven de tafel, voor het raam, of in de boom. Tegenwoordig kun je deze vrolijke bollen overal vinden. Wil je op een toffe manier honeycombs gebruiken? Bekijk nu de originele honeycombs ideeën voor je bruiloft!

Slinger

Hebben jullie een zomerse buiten bruiloft? Maak deze vrolijke honeycomb-ijs slinger en hang het vrolijk boven de dansvloer! Je kunt er zelfs lichtjes in verwerken (trek even bij je pa aan de haak als je zelf niet zo handig bent) en dansen tot in de late uurtjes onder de sterren! Klik op de link onder de foto hoe je deze slinger maakt.


Foto en DIY: Oh Happy Day 

Piñata

Vind je honeycombs wel leuk maar wil je net even iets anders? Wat dacht je van een honeycomb piñata?! Het is een leuke activiteit en geeft je bruiloft net even iets extra’s. Hoe lachen om video’s terug te kijken dat jij geblinddoekt in je trouwjurk mis hebt geslagen? Dat blijft je altijd bij :)


Je kunt deze honeycomb piñata bestellen bij Brit + co.

Rietje

Honeycombs hoef je niet altijd op te hangen. Maak je tafeldecoratie creatiever en besteed aandacht aan: rietjes! Pak een honeycomb en steek er een rietje doorheen et voila! Je kunt ook kinderen op je bruiloft aan het werk zetten door een tafel in te richten waar ze zich kunnen vermaken met dit soort bezigheden.


Foto: Evabloem

Tip! je kunt de honeycombs hergebruiken. Misschien wel leuk om ieder jaar op jullie trouwdag het huis/eettafel te versieren met de bollen van jullie bruiloft zelf of tijdens je verjaardag! Zo herleef je je bruiloft elk jaar weer een beetje…

Coverfoto’s: Nienke van Denderen Fotografie en Oh Happy day