Wanneer de afstand tussen jullie locaties te ver is om te lopen, pak je toch gewoon de auto? Uh, ja dat kan. Maar heb je al eens aan de volgende opties gedacht?

De Amerikaanse schoolbus

Met z’n allen in een Amerikaanse schoolbus bijvoorbeeld. Zo’n knalgele die lekker opvalt en die nét dat beetje extra kan geven aan jullie huwelijksdag.

Groepsvervoer
Je kunt dit leuke vervoer gemakkelijk huren via americanschoolbus.nl

De Engelse dubbeldekker

De Engelse dubbeldekker is ook zeker een voorbeeld van trouwvervoer dat lekker opvalt. Zowel de rode dubbeldekker als de witte klassieke trouwbus zijn voorbeelden van leuk Engels trouwvervoer. Zie jij je opa al genieten?

Rode Engelse dubbeldekker
Kijk voor zo’n stoere dubbeldekker eens op trouwvervoer.nl

De boot

Dit is afhankelijk van waar je gaat trouwen, maar ligt het gemeentehuis en de feestlocatie op plaatsen die met de boot te bereiken zijn? Hoe leuk (en romantisch) is het dan om te kiezen voor een mooie boot.

De paardentram

Voor de dierenliefhebbers onder ons: kijk eens hoe chique deze paardentram is. Geheel in stijl worden jullie naar de volgende locatie gereden…

Paardentram
Zie jij jullie daggasten al in zo’n hippe ‘paardentram’? Check dan deze website eens.

De oldtimerbus

Gaan jullie voor een klassieke bruiloft? Denk dan zeker eens aan een oldtimerbus. Romantisch en gezellig. Wedden dat je daggasten zoiets niet snel zullen vergeten?

oldtimerbus
Check voor het huren van deze bus eens hier

Kiezen jullie voor groepsvervoer, of wordt het toch de auto?