Sommige trouwlocaties hebben meer dan één goeie kant. Zoals de combinatie kasteelhal en boomgaard. Of wat dacht je van industriële uitstraling én mogelijkheid om met de boot aan te komen? Hier vijf multifunctionele trouwlocaties

Als je bang bent dat je bruiloft verregent (en die kans is altijd aanwezig in Nederland), is het altijd fijn om naar binnen te kunnen. Deze trouwlocaties hebben alles onder één dak zitten. Of, naast het dak. In de tuin. Mocht je niet kunnen kiezen in wat voor soort omgeving je wilt trouwen is het super interessant om deze multifunctionele trouwlocaties eens te bekijken!

Slot Doddendael – Ewijk

Neem Slot Doddendael. Allereerst is het een prachtig landhuis in Ewijk, maar daarnaast heeft het ook nog een supertoffe boomgaard én een festivalarrangement. Doddendael is tevens een officiële trouwlocatie, dus geen tripje naar het stadhuis nodig!


Foto: Odiza Fotografie Foto: Hanke Arkenbout Foto: Bemind Fotografie

Slot Doddendael

Het rijk van de Keizer – Amsterdam

In het Rijk van de Keizer vind je niet alleen een mooie moestuin en overkapte binnenplaats, maar ook een industriële zaal met open keuken en een totaal fantastische zaal met balkenplafond! Tof dus als je houdt van een beetje edgey. In de twee zalen samen is er ruimte voor zowel kleine als grote partijen en dan zijn er natuurlijk ook nog de buitenruimtes. Genoeg ruimte voor een mooi feestje dus! Daarnaast is het Rijk van de Keizer ook een officiële trouwlocatie met nachtvergunning, dus je kunt je hele dag daar inrichten.


Foto: Mon et mine
Het Rijk van de Keizer

Amstelkerk – Oudekerk a/d Amstel

De Amstelkerk is gaaf voor mensen die een kerkelijke ceremonie willen combineren met een tuindiner! In de kerk kunnen jullie zowel voor de kerk als voor de wet trouwen. Achter de kerk ligt een prachtige tuin waar je gezellig kan borrelen of heerlijk met z’n allen kan eten. Ook gaaf: vanaf dit jaar kun je met een grote groep (vanaf honderd personen) dineren in de kerk! Daarna is het natuurlijk feest. Naast de kerk is er een feestzaal waar je de nacht weg kan dansen. Goeie combo
Amstelkerk

Lokaal 55 – Sneek

Lokaal 55 heeft een behoorlijke industriële vibe. Het gebouw staat al sinds 1831 en is recent helemaal gerenoveerd. Je kunt trouwen in de trouwzaal aan de waterkant en feesten in de tuin, aan de kade of op het terras. Je kunt zelfs je entree maken per boot! Er is ruimte voor zowel de plechtigheid, receptie, als het feest. Bij slecht weer zijn er ook binnen ruimtes beschikbaar.

Lokaal 55

Buitenplaats Amerongen – Amerongen

Bij Buitenplaats Amerongen kun je terecht voor alle facetten van een landgoed. De oranjerie, de kasteeltuinen en het koetshuis zijn officiële trouwlocaties, maar voor het feest of de borrel zijn er nog andere gebouwen beschikbaar! Alle gebouwen hebben hun eigen uitstraling en er zijn ruimtes voor zowel kleine als grote gezelschappen. Voor een kerkelijke inzegening is de Andrieskerk op loopafstand.

Foto: Amanda DrostBuitenplaats Amerongen

Is zo’n locatie ook wat voor jullie?

Coverfoto: Odiza Fotografie