Na een bruiloft volgt… de huwelijksnacht! Voor de een wat spannender dan de ander, maar wil je mooie lingerie aantrekken? Lees dan verder!

To be honest, zelf ben ik na onze bruiloft als een blok in slaap gevallen, haha! Oke, we hebben nog wel samen een frietje gegeten (het was 4 uur s’nachts), maar verder waren we echt gesloopt… Voor onze huwelijksreis heb ik me echter wel uitgeslooft. Want ik vind het toch wel heel erg leuk om Glenn iets moois te laten zien (en dat moois, ja, dat ben ik dan natuurlijk, in een fijne verpakking).

Deze foto’s van Sonja Koning vind ik echt een heel fijn voorbeeld van mooi, romantisch EN sexy zijn. Wat mij betreft magic words voor de huwelijksnacht (of de huwelijksreis).

Bruidslingerie tijdens je huwelijksnacht?

Zoals gezegd heb ik zelf dus op een andere dag een feestje voor Glenn gemaakt. Mijn bruidslingerie was eerlijk gezegd ook verre van sexy, haha! Voor mijn jurk droeg ik een plak BH, en ik had er een fijn huidskleurig onderbroekje bij. Geen probleem natuurlijk, maar niet erg leuk om te showen… Willen jullie wel echt een speciale huwelijksnacht? Dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om je nog om te kleden en je partner dan in de slaapkamer te verrassen… En dan ben ik dus groot fan van dit soort looks. Fijne lingerie, een mooie kimono (of zijn overhemd), veel kaarsjes in de kamer en natuurlijk een fles champagne!

Verras hem van tevoren met een boudoir shoot

Extra leuk detail? Je kunt je speciale setje natuurlijk ook van tevoren al op de gevoelige plaat leggen met een boudoir shoot. Waarom? Om op de bruiloft, in de ochtend, een heel sexy cadeautje aan je aanstaande te geven… ‘Hoi, jaa dit is mijn trouwjurk… Maar vanavond… Dan zie ik er dus zo uit…’ Ik hou er wel van, dat plagen, haha!

En, wat trek jij aan bij je huwelijksnacht? Of huwelijksreis?

Het team van deze shoot:
Lingerie: La blush
Fotografie: Sonja Koning Photography
Kaftan/ robe: Gesponnen Suiker
Muah: Karen Krist
Sweets: Sprinkles Bakery (Anne ter Haar)