– ADVERTORIAL –

Ben je nog op zoek naar een origineel cadeau voor je aanstaande? Wat dacht je van een bridal boudoir shoot?

Ja, ik moest ook even twee keer lezen hoor, want een bridal boudoir shoot… Huh? Het woord boudoir komt uit Frankrijk en daar stond het voor een kamer naast de slaapkamer waarin je je als vrouw kon omkleden, wassen of gewoon even terugtrekken. Een intieme plek dus. En dat is precies wat een boudoir shoot ook is!

bridal boudoir shoot 1 2015-04-29-blik-en-bloos-boudoir-shoot-iris-035

De bridal boudoir shoot

Het idee van deze shoot is namelijk om mooie, intieme foto’s van jezelf te maken. Deze foto’s kun je op de dag van de bruiloft aan je aanstaande geven, spannend! Tijdens de shoot draag je romantische lingerie in combinatie met accessoires die je zelf (of samen met de fotograaf) uitkiest. De keuze voor lingerie is aan jou, en het is handig om meerdere setjes lingerie mee te nemen. Kies vooral iets uit waar je je zelf prettig bij voelt! Ga je liever niet helemaal met de billen bloot? Denk dan ook eens aan een mooie kanten body, of een kimono. Andere accessoires die je mee kunt nemen zijn:

– Hoge hakken (stiletto’s, pumps of mooie hoge laarzen)
– Hold up kousen
– Sieraden (bijvoorbeeld een mooie lange ketting, of je verlovingsring)
– Een kimono
– Wollen, lange vestjes
– Een sluier (in geval van een bridal boudoir fotoshoot)
– Een groot vest of overhemd van je vriend/aanstaande/man

bridal boudoir shoot 2 2015-04-29-blik-en-bloos-boudoir-shoot-iris-026 2015-04-29-blik-en-bloos-boudoir-shoot-iris-010 2015-04-29-blik-en-bloos-boudoir-shoot-iris-006

Wat kun je verwachten van een boudoir shoot?

Veel fotografen zullen hun uiterste best doen om je op je gemak te stellen. Tamara van Blik en Bloos Fotografie geeft haar gasten altijd eerst een lekker glas bubbels en vers fruit. Tamara: “Zo kom je al helemaal in de sfeer om jezelf lekker in de watten te laten leggen”. Bij Blik en Bloos Fotografie wordt vervolgens ook je haar en make – up gedaan door een professionele visagiste. Op die manier haal je echt het mooiste in jezelf naar boven.

2015-04-29-blik-en-bloos-boudoir-shoot-ilona-extra-001 2015-04-29-blik-en-bloos-boudoir-shoot-iris-046 bridal boudoir shoot 3

Kan ik ook zo’n shoot doen?

Jazeker! Tamara gelooft in de schoonheid van elke vrouw en is daarnaast ook nog eens erg goed in het geven van de juiste tips (ik heb ervaring). Ze stelt je helemaal gerust en doet haar uiterste best om jou op je gemak te stellen en je van je mooiste kant op de foto te zetten. En dat is niet voor niks, Tamara heeft zelf ook aan de andere kant van de camera gestaan… Tamara: “Ik heb zelf ook een boudoir fotoshoot gedaan en ik vond het echt fantastisch! Mijn haren werden prachtig gekruld, mijn make-up werd helemaal verzorgd, ik kreeg veel complimentjes tijdens het fotograferen en het eindresultaat vind ik nog steeds werkelijk waar geweldig!”

Ben je ondertussen helemaal om, en wil je ook zo’n bijzondere boudoir shoot? Tamara heeft een eigen locatie met veel daglicht in een dorpje in de buurt van Breda. Uiteraard kun je in overleg ook naar een andere locatie uitwijken, “zolang het een mooie, lichte locatie is met voldoende daglicht dat naar binnen valt, dan is een locatie naar eigen keuze geen probleem. Super leuk zelfs!”, aldus Tamara. Je boekt een boudoir shoot van Tamara via haar website.