Met deze killer heels op je bruiloft blaas je iedereen omver! Waarom trouwen op comfortabele schoenen? Je bent maar één dag in je leven een bruid en dan mag je naar onze mening flink laten zien dat je de godin van de dag bent. En ach, de pijn aan je voeten gaat wel weer over.

Draag je niet vaak hoge hakken, maar wil je het wel dragen om je trouwoutfit compleet te maken? Ga thuis flink oefenen. De kamer stofzuigen wordt opeens een leuk klusje om te doen, omdat je gracieus op je hoge hakken rond mag zwieren. Met een boek op je hoofd rondlopen helpt trouwens ook om een mooiere houding aan te kunnen nemen en om makkelijker op je hakken te kunnen lopen. Het zou erg jammer zijn als je in je mooie trouwjurk op de grote dag loopt te zwalken als een dronken bruidje die iets te diep in het glaasje heeft gekeken…

Mocht je het na al dat oefenen nog steeds niet vol kunnen houden om de hele dag op hoge hakken te lopen, schaf dan ook een paar flatjes of sandaaltjes aan, zodat je de killer heels kunt omwisselen wanneer je voetjes daaraan toe zijn.

Op killer heels trouwen, naar mijn mening super vet! Als een diva steel je de show. Ohnee, je bént de show op je bruiloft natuurlijk!

Onze top 10 killer heels op je bruiloft

 

Wauwie, deze had ik zo zelf kunnen dragen op mijn eigen bruiloft. Niet té gek, maar toch net even wat anders met het mintgroene hakje! Uh, hakje? Ze zijn 11 cm en je betaalt voor deze beauty’s €119.

killer heels op je bruiloft

Deze hakken zijn maar liefst 13 cm! Gelukkig zit er een plateauzool onder van 3.5 cm, waardoor het makkelijker loopt. Het bandje met gesp maakt het helemaal af. Ze kosten €23,95.

Killer heels op je bruiloft

Eén woord: fantastisch! De kleur is super vet en met een hak van 11.5 cm sta jij te shinen op je bruiloft. Je betaalt er €41,90 voor.

Word jij ook al een beetje verliefd op deze prachtige schoenen?!

Killer heels op je bruiloft

Let’s go crazy! Hou je van gekke dingen? Dan zijn deze pumps echt wat voor jou. Je moet wel een flinke portemonnee hebben en er wat voor over hebben, want je betaalt voor dit excentrieke paar (hou je vast…) €343. Maar dan heb je ook wel een prachtig paar schoenen! De hakhoogte is (maar) 10.5 cm.

Killer heels op je bruiloft

Wil je op je bruiloft wat steviger in je schoenen staan? Dan zijn deze laarsjes met hoge hak perfect voor jou. Ook handig als je twijfelt tussen stoere laarsjes of hoge hakken onder je trouwjurk. Het kan allebei! De hakhoogte is 11.5 cm en je betaalt er €41,95 voor.

killer heels op je bruiloft

Deze vind ik super mooi. Een heel fijn schoentje met een mooie fijne hak (11 cm) en het touw als bandjes maakt het helemaal af. Ze kosten €54,95.

Killer heels op je bruiloft

Een iets traditionelere trouwschoen, maar o zo mooi. Het is elegant en het kant is wat mij te betreft niet too much. De hakken zijn 11 cm en je betaalt er €121,50 voor.

Killer heels op je bruiloft

We like sparkles! Met deze schoenen glitter je de hele dag op je bruiloft. De hak is 10.5 cm hoog en ze kosten €139.

Killer heels op je bruiloft

Poeh heftig! Deze hakken zijn 14 cm, maar ook hier zit een plateau onder, waardoor je er makkelijker op kunt lopen. Doordat de schoen een egale kleur heeft, vindt ik het niet té heftig. Deze schoenen kunnen dan ook elegant bij een trouwjurk gedragen worden. Je betaalt voor deze killer heels €47,95.

killer heels op je bruiloft

Ga jij voor een golden touch op je bruiloft? Dan matchen deze pumps met een hakhoogte van 11 cm betoverend met jullie dag. Dit prachtige paar kost €111,30.

Killer heels op je bruiloft, durf jij het aan?

Coverfoto: Wianda Bongen Photography