Het is het begin van de mooiste dag van je leven: je klaarmaken voor je grote dag. Een puur, bijzonder moment… Hoe dat eruit kan zien? Dat zie je in deze adembenemende shoot vol met (trouwjurken)inspiratie.

Ik neem je alvast even mee naar de ochtend van jullie bruiloft… Het moment dat je wakker wordt, en denkt ‘vandaag is het zo ver! We gaan trouwen!’. Ik kan je uit eigen ervaring vertellen dat het ontzettend bijzonder is. En hoe je het ook gaat organiseren, adviseer ik je om er in ieder geval ruim de tijd voor te nemen. Dit is jullie dag! Geniet ervan!

Voor deze shoot is een team aan leveranciers bij elkaar gekomen in een prachtig, minimalistisch hotel. En dat is natuurlijk een heel tof idee voor je bruiloft. Neem je vriendinnen of zussen mee, of je aanstaande, en neem rustig de tijd om je klaar te maken. Denk bijvoorbeeld aan veel tijd voor ontbijt (banana pancakes met Jack Johnson op de achtergrond), en dan lekker ontspannen je haar en make up laten doen. Voel je de sfeer nog niet helemaal? Check dan als eerst even deze heerlijke video, dan snap je wat ik bedoel ;)

En ja, ik weet dat veel bruiden in de ochtend enorm moeten haasten om op tijd klaar te zijn… Maarre, die planning he, die maak je toch echt zelf. Dus plan ruim! En geniet van dit speciale moment! En voor nu… geniet van deze prachtige inspiratie foto’s en droom trouwjurken.


Deze leveranciers werkten mee aan deze shoot:
Concept, styling & planning: Sabine // Over the Moon Weddings
Over the Moon assistant: Tara
Photographer: Silvia Falcomer
Video: Blond & Blauw Films
Model: Willemijn via Linda Models
H&MUA: The Wedding Chapter
Dresses: via Wild At Heart Bridal
Morning wear: Mae’s Sunday via Wild At Heart
Jewelry: Overload Studio’s
Flowers: Edénique Floral Design
Stationery: KijkKalligrafie
Cake: Story River
Location inside: Hotel Droog
Rooftop  location: W Hotel, Amsterdam