Als je mij een beetje volgt op Instagram, dan weet je dat ik DOL ben op roze. Dus toen ik dit roze hotel op Ibiza voorbij zag komen, moest ik hem wel delen als tip voor een vrijgezellenweekend met je vriendinnen!

Ik ben nog nooit op Ibiza geweest, maar sinds ik dit roze hotel heb gespot staat het ineens bovenaan mijn lijstje! Het hotel heet Paradiso en is splinternieuw. De architecten van het hotel hebben het volledig in een jaren 70 stijl gebouwd, en ook de inrichting zou zo een set van ‘That 70’s show’ kunnen zijn.

Vrijgezellenweekend in een roze hotel

Wat mij betreft is dit hotel ideaal voor een goed vrijgezellenweekend. Je begint met cocktails aan de roze bar en neemt vervolgens een duik in het roze zwembad. Wat ik ook absoluut zou doen? Een fotograaf inhuren! Dit roze hotel SCHREEUWT gewoon om een flinke fotoshoot…

En dan heb ik het dus nog niet eens over de kamers gehad… ik bedoel, hallootjes! Een soort van Malibu Barbie droomhuis, haha!

En de prijs?

Die is ook dikke prima! Je zit er al vanaf 269 euro inclusief vliegticket. Misschien wel omdat ze net open zijn, dus mocht je dit tof vinden, dan zou ik hier snel boeken! Ik heb het vermoeden dat dit hotel binnen no time helemaal volgeboekt zal zijn. En ja, daar gaan de prijzen natuurlijk ook van omhoog…

Is jouw vrijgezellenweekend al gepland? Of stuur je deze blog nog even door naar je vriendinnen? ;)

Deze blogpost bevat affiliatelinks. Dat betekent dat wanneer jij een online aankoop doet, wij een klein percentage van het aankoopbedrag ontvangen. Wees gerust; jij betaalt absoluut niks meer dan normaal en we werken alleen met partners waar we achter staan en die we vertrouwen.