Een verre reis maken als huwelijksreis wordt steeds populairder. Met een camper door de US, of een tour door China, alles is mogelijk!

Verre reizen staan bij mij altijd hoog op het verlanglijstje. Het voelt elke keer weer als een avontuur zodra ik het vliegtuig instap. En hoe ontzettend mooi is het om dat samen met je kersverse echtgenoot te doen? Dat wordt zeker een huwelijksreis om nooit meer te vergeten…

Bijzonder Bali

Bijna iedereen in mijn omgeving (oke, dat is lichtelijk overdreven, maar echt heel veel mensen) is al een keer in Bali geweest. Het is voor velen van hen ook een absolute favoriet. De zon, de zee, en de heerlijk ontspannen sfeer. Bali heeft daarnaast ook nog eens een ontzettend rijke cultuur, je vindt er de hipste eettentjes, en als je van mooie interieurs houdt zit je in Bali ook helemaal goed (reserveer maar vast een zeecontainer voor al je aankopen).

Willen jullie naar Bali? Je zit er al vanaf €992,- 

Huwelijksreis Bali

Let’s go to Mexico!

Mexico is een land van uitersten. Je kent de plaats Cancun misschien wel, een bekende spot waar rijke Amerikanen hun vakantie vieren. Dit resort zit er in de buurt, maar net op een wat rustiger plek. Je hebt er dus dezelfde mooie stranden en heerlijke temperatuur, maar ook iets meer rust. Bezoek in Mexico zeker één van de vele Maya ruïnes, en boek dan ook direct een jungle tour, als je durft…

Je zit al in Mexico vanaf €944,-

Huwelijksreis Mexico

Mustsee China

De absolute nummer één op mijn bucketlist; China. Mijn man en ik zijn nu aan het sparen om deze reis te gaan maken. Alle hoogtepunten (De muur! De paleizen! De rivieren!) in één reis. China heeft op mij een enorme aantrekkingskracht, het is zo totaal anders dan wat wij in de Westerse wereld kennen. De geschiedenis van China gaat ook zo ver terug in de tijd… En dan die natuur, adembenemend!

Je boekt deze totaalreis inclusief hotel, vluchten, transfers, maaltijden en boottocht al vanaf €1.549,-

Huwelijksreis China

Zomers Zanzibar

Hebben jullie er altijd al van gedroomd om oog in oog te staan met een olifant of leeuw? Maar willen jullie met je huwelijksreis toch ook lekker met je billen in het zand liggen? Dan is deze reis ideaal. Je spendeert de eerste paar dagen op een parelwit strand om vervolgens op safari te gaan. Alles voor deze reis is al voor je geregeld, ideaal!

Boek deze trip naar de zon hier vanaf €1.649,-

Huwelijksreis Zanzibar

Adembenemend Canada

Het is een droom voor velen; rondtrekken door Canada. En waarom zouden jullie die droom niet uit laten komen met een huwelijksreis door dit prachtige land? Canada heeft adembenemend mooie natuurparken (met beren, spannend!), fantastische meren en watervallen, maar je kunt er ook orka’s spotten. En geloof mij maar, dat is echt niet te evenaren… Ik ben mijn stem een uur lang kwijtgeraakt toen ik een walvis zag. Ik was zo onder de indruk!

Boek deze reis hier vanaf €1.680,-

Huwelijksreis canada

Hebben jullie al eens een verre reis gemaakt samen?