Als je een huwelijksreis naar Bali boekt kan je Nusa Lembongan eigenlijk niet overslaan. Het is een paradijs met witte stranden en helderblauw water. Waar je echt moet slapen? Tigerlilly’s! 

Een huwelijksreis naar Bali is een fantastisch idee. Er zijn oneindig veel fijne hotels, hippe restaurants, en chille stranden. Maar zoek je een eiland dat nog mooier is? Nog rustiger? Waar het zand stralend wit is, en het water helderblauw? Dan moet je op Nusa Lembongan zijn!

Voeg Nusa Lembongan toe aan je Bali Huwelijksreis!

Vlakbij Bali vind je de drie Nusa eilanden: Nusa Penida, Nusa Ceningan en Nusa Lembongan. Nusa Penida is de grootste en minst toeristische (ja, echt!). De meeste hotels en restaurants vind je namelijk op Nusa Lembongan. Zo ook Tigerlilly’s! 

Tigerlilly’s is een kleinschalig jungle paradijs in het hart van Nusa Lembongan. Zodra je de voordeur binnenstapt merk je dat je in een oase van rust bent beland. Overal groen, prachtig ingericht, en een heerlijk zwembad.

Slapen in je eigen huisje op Nusa Lembongan

Maar het leukste aan Tigerlilly’s? Dat zijn de schattige huisjes waar je in slaapt. Glenn en ik kozen voor de meest luxe variant: de suite. Dit is de variant waarbij je het hele huisje voor jezelf hebt, oftewel een woonkamer beneden en een hemelbed boven. Oja, en een fantastische badkamer buiten.

Het hotel is heerlijk rustig aangezien er maar acht huisjes staan, perfect dus om met z’n tweetjes tot rust te komen. Er is een zwembad en een eigen restaurant waar ze heerlijk eten bereiden (ook het ontbijt is een aangename verassing, zeker met de French press coffee!).

Hoe je bij Nusa Lembongan komt

De trip naar de Nusa eilanden is niet geheel ontspannen, haha! Je komt er met een boot die er iets meer dan een half uur over doet. Afhankelijk van hoe wild de zee is kan dit wel wat misselijkheid veroorzaken, bij mij in ieder geval wel… De manager van Tigerlilly’s kan de trip voor jullie reserveren (dezelfde prijs als normaal, en inclusief een taxi vanaf het vliegveld of je hotel). Ze is sowieso echt een heldin trouwens, en je kunt bij haar terecht met al je vragen.

Ook verliefd op Tigerlilly’s? Dus snel je huwelijksreis boeken?! Dat kan hier.

Nu boeken

Meer Honeymoon Hotspots zien? Klik dan hier.

Een Honeymoon Hotspot is een locatie die is bezocht door Marit of iemand anders uit het Girls of honour netwerk. Het is een plek die echt bijzonder is, en dus perfect voor een huwelijksreis. Boek je een hotel via een van de links? Dan krijgt Girls of honour hier een percentage van. Dit kost jou echter niks extra’s! Zo zijn we allebei blij ;)