Ben je van plan om met je lief naar Auastralië te vliegen voor je huwelijksreis? Boek dan zeker een paar nachten bij Hotel Veriu Broadway!

Ik ben DOL op Sydney! Het is zo’n intense stad, met veel mooie gebouwen maar vooral veel natuur en prachtige stranden. Dit was voor mij de derde keer in deze zonnige stad, en ook absoluut de meest chille. En dat komt mede door het fijne Veriu Broadway hotel.

Het Veriu Broadway Hotel

In mijn zoektocht naar fijne hotels kwam Veriu al heel snel naar voren. Ik zoek eigenlijk altijd plekjes waar ik me thuis kan voelen, plekjes die mooi zijn ingericht. En dat is Veriu Broadway absoluut! Het voelde meer alsof we een weekje in Sydney woonden dan dat we er op vakantie waren.

Er zijn in het hotel diverse studio’s en suites, alles een stuk ruimer dan de standaard hotelkamer. Je hebt naast een bed namelijk ook je eigen keukentje en woonkamer. Ideaal! Zeker als je geen zin hebt om elke dag buiten de deur te eten (vrij prijzig, en als je vegan bent ook nog eens best lastig).

Wij sliepen in de ‘Studio Heritage Suite’, een ruimte van 46m2 met een eigen badkamer (met wasmachine zelfs!), keuken, woonkamer EN televisie met Netflix, haha! Reis je met kinderen? Dan is de ‘Tribe Familysuite’ ideaal!

Nu boeken

En dan de fijne extra’s!

Veriu Broadway zit op een prima locatie, dichtbij het centraal station en hippe bezienswaardigheden. Maar het meest ideale? Je krijgt bij je boeking een gratis fiets te leen! Een Nederlandse nog wel… Het moet niet gekker worden toch?! Haha!

Wij boekten ook het ontbijt erbij, en dat is zeker een aanrader als je van koffie en pastries houdt. We begonnen de dag vaak met OF een croissant OF een heerlijk stuk bananenbrood (echt een ding in Australië!).

In je kamer ligt ook een hele toffe reisgids voor Sydney, gemaakt door locals. Hierdoor ontdekten wij bijvoorbeeld ‘ The Grounds of Alexandria’, een suuupervette plek voor koffie, lunch en/of diner.

Op je eerste dag krijg je ook een coupon voor gratis drankjes in de bar. Zeker gebruik van maken, want het is een chille sfeer, lekkere wijn en supervriendelijk personeel!

Nu boeken

Sydney is fantastisch

Er is zoveel te doen in Sydney dat ik erover denk om daar nog los een blog over te schrijven. Maar hier alvast een tipje van de sluier:

  • Maak gebruik van de fietsen van Veriu en verken de stad. Er zijn veel fietspaden en het is een toffe manier om de stad te leren kennen. Wij zijn bijvoorbeeld over de Harbour Bridge gefietst.
  • Plan een bezoekje aan The Grounds of Alexandria. Dit is echt een megavette locatie voor koffie met een bijzonder taartje.
  • Wandel door de Botanische tuinen en neem lunch mee. Het uizicht is hier fantastisch!
  • Koop een kaartje voor de ferry naar Manly Beach en geniet van het perfecte uitzicht op The Opera House tijdens de tocht.

Nu boeken

Meer Honeymoon Hotspots zien? Klik dan hier.

Een Honeymoon Hotspot is een locatie die is bezocht door Marit of iemand anders uit het Girls of honour netwerk. Het is een plek die echt bijzonder is, en dus perfect voor een huwelijksreis. Boek je een hotel via een van de links? Dan krijgt Girls of honour hier een percentage van. Dit kost jou echter niks extra’s! Zo zijn we allebei blij ;)