-ADVERTORIAL-

Een bruiloft is een heel persoonlijk en intiem feestje. Maar met de nieuwe decoratie van We are Golden. kun je je bruiloft nog persoonlijker maken!

Met slingers en pompons maak je van jullie bruiloft echt een feestje. Maar er is qua decoratie nog veel meer mogelijk! En bij We are Golden. wordt die decoratie ook nog eens heel persoonlijk… Wat dacht je bijvoorbeeld van een taarttopper met jullie eigen namen erin? Die kun je dan elk jubileum weer tevoorschijn toveren om in de taart te steken (of misschien wel in een ontbijt op bed, hihi).

Voor We are Golden. is niets te gek. Sinds kort kun je bij hen namelijk kiezen uit een heel aantal toffe nieuwe producten. Zo zijn er broodsnijplanken (leuk voor de borrel tijdens jullie feest), taarttoppers, houten letters en nog veel meer. Zelf ben ik groot fan van de houten letters als naambordjes voor tijdens het diner. Zo mooi!

Echt unieke decoratie voor je bruiloft MET korting!

Naast de originele ontwerpen die We are Golden. heeft gemaakt kun je ook zelf aan de slag! Wat dacht je bijvoorbeeld van een custom made taarttopper? Je kunt je ontwerp dan helemaal zelf maken, en We are Golden. zorgt ervoor dat jij het in no time thuis krijgt. Hoe tof?! Zo wordt bruiloft decoratie echt iets wat je nog veel langer kunt gebruiken…

Wat vind jij van deze persoonlijke decoratie voor je bruiloft?

Foto’s: You are Beloved en Rianne Fotografie