Deze blog is geschreven in samenwerking met Hotel Pistache Den Haag

Zijn jullie op zoek naar een heerlijk hotel voor jullie huwelijksnacht? Ik heb Hotel Pistache in Den Haag voor jullie getest, enne, spoiler: het is er heeeeerlijk!

Na je bruiloft lekker met z’n tweetjes een nachtje (of twee!) weg? Daar hebben we in Nederland gelukkig een heleboel fijne opties voor. Prachtige hotels, mooi ingericht en heerlijk ontspannen na jullie trouwdag. Hotel Pistache in Den Haag is zo’n pareltje. Het hotel is splinternieuw, en echt bizar mooi ingericht. En ontspanning? Dat ga je hier sowieso vinden! Het hotel is namelijk heerlijk kleinschalig en heeft ‘maar’ negen suites.

Huwelijksnacht in je eigen suite

Hotel Pistache heeft dat wat je echt nodig hebt in een hotel: een heerlijk bed, een prachtige badkamer, een stylish woonkamer en een ideale keuken. Geen dure restaurants of luidruchtige bar, nee, dit boutiek hotel is echt een paradijs voor stellen die ontspanning zoeken. En wil je ontbijt op bed? Ook dat kan geregeld worden door de bakker om de hoek (vermeld dit even bij je reservering). Dat is toch super knus?!

De suites zijn heerlijk licht en ruim opgezet, je hebt echt het gevoel dat je thuis bent. En dan de badkamer met heerlijke regendouche… Oja, enne, je auto parkeer je gewoon voor de deur. Ideaal!

Lekker centraal in Den Haag

Mocht je naast slapen toch ook nog iets van Den Haag willen zien, dan kan dat uiteraard. Het hotel zit tegenover het Vredespaleis en in de buurt van de Scheveningse Bosjes. Glenn en ik zijn met de tram naar zee gereden en hebben gegeten bij Barbarossa (dikke aanrader, wat een heerlijk eten!). In het hotel vind je ook een creatieve kaart van de stad met tips van locals. Meenemen dus!

Ook voor de prijs is dit hotel echt een aanrader voor je huwelijksnacht; je boekt het al vanaf 150 euro per nacht. What’s not to like?!