Ik ben aan het aftellen. Vandaag nog maar 13 dagen, en dan sta ik tegenover mijn grote liefde om hem mijn eeuwige trouw te beloven. De perfectionist in mij wil nog duizend dingen regelen, maar dat beest probeer ik te temmen. Ik wil genieten van mijn bruiloft!

Feestjes plannen, mijn huis mooi maken, knutselen, creatief zijn, ik doe het allemaal al jaren. Over mijn bruiloft heb ik dus lang gefantaseerd, het moment waarop al mijn hobby’s bij elkaar komen! Wat een heerlijkheid! En dus ben ik al maanden decoratie aan het verzamelen en aan het knutselen, heb ik ondertussen zo’n tien Pinterest borden, en droom ik bijna elke nacht over bruiloften.

Het aankleden van de trouwlocatie, dat leek me een prima klusje om zelf te doen. Totdat mijn strenge (doch rechtvaardige) ceremoniemeester mij zo ongeveer verbood om erbij te zijn. “Jij hoort lekker thuis jezelf op te tutten, en het versieren, dat laat je mooi aan ons over!” Zo. Die zat.

En dus heb ik me erbij neergelegd. Die locatie aankleden, dat doet mijn ceremoniemeester met een heleboel lieve familie en vrienden. Wat ik ga doen? Ontspannen, lekker tutten en genieten van mijn bruiloft! (Maar uiteraard wordt de versiering wel gelabeld en pico bello georganiseerd aangeleverd… Hihi, eens een perfectionist…)

Cover foto: Shutterstock