Ik werd ZO blij van dit bruidspaar met hun galaxy bruiloft, en ik weet zeker dat jij het ook gaat worden! Er is een glittertrouwjurk, een puppy, en nog veel meer. Een mustsee!

Waarom hebben jullie besloten om te trouwen?
We wilden graag trouwen om onze hond Dizzy als wettig te erkennen. Hij is een Lhasa Apso angel pup.

Hoe heb je je trouwjurk gevonden? Welke jurk is het?
Ik wist dat ik geen witte trouwjurk wilde, dus tikte ik in Google ‘dove grey wedding dresses’ in. Een van de afbeeldingen was een foto van mijn jurk op de catwalk. Ik zag het en wist ‘dat is mijn jurk!’. Hij is gemaakt door Hayley Paige, en de enige plek waar ik hem kon krijgen was bij Kleinfeld in New York. En dus heb ik een afspraak gemaakt voor de trunk show, ben erheen gegaan, zei ‘dit is de jurk die ik wil’, en heb hem gekocht. Mijn jurk ziet er een beetje uit als een sterrenhemel, en dus hebben we dat gebruikt als inspiratie voor ons bruiloft thema!

Wat was je favoriete onderdeel van de bruiloft?
Zoveel onderdelen! We vonden in ieder geval allebei de ceremonie heel bijzonder. Dat je de ruimte binnenkomt en de gezichten ziet van iedereen die je kent en liefhebt. Dat is waarschijnlijk iets dat we nooit meer zullen meemaken, en was zo speciaal. En de drag queen.

Ben je ergens heel zenuwachtig over geweest? En viel dat uiteindelijk mee of tegen?
Ik was niet nerveus over het plannen. Het was eigenlijk heel erg leuk om een evenement te organiseren precies hoe ik het zelf wilde hebben, met mijn stempel erop gedrukt. En dat ik zelf kon kiezen wat ik allemaal wel of niet wilde, zonder erover na te denken wat anderen ervan vonden, en dat het misschien niet heel erg bruiloft-proof zou zijn. Wat anderen ervan vinden vond ik eigenlijk totaal onbelangrijk.

Waar hebben jullie op bezuinigd?
Nou, we zijn acteurs, dus onze bruiloft was op een maandagavond waardoor we de locatie voor de helft van de prijs konden krijgen (in verhouding tot een zaterdag). We mochten ook onze eigen drank meenemen. Daarnaast hebben we het geluk dat we heel veel getalenteerde, creatieve vrienden hebben die hun talenten graag wilden inzetten als bruiloftscadeau of met een fikse korting. Van mijn haar en make up tot de fotografie en videografie.

En waarop juist niet?
Om eerlijk te zijn was mijn trouwjurk onze duurste uitgave. Hij was zelf duurder dan de locatie! Maar het was gewoon mijn droomjurk. Ik heb vrij grote borsten, dus er moest ook wat aangepast worden aan het design, waardoor het uiteindelijk ook duurder werd. Ik heb er wel helemaal zelf voor betaald, ik wilde hem, dus ik betaalde het.

Waar komt de versiering en aankleding voor jullie bruiloft vandaan?
Ons thema was de sterrenhemel, een galaxy bruiloft, dus hebben we neon borden van Name Glo gebruikt. Daarnaast hebben we een heleboel DIY projecten gedaan. Ik heb zo’n veertig ster-lantaarns gekocht in verschillende maten en een heleboel LED lampen. Dat hele proces heeft trouwens veel meer tijd gekost dan ik van te voren had verwacht! Mijn moedern en haar vriendinnen hebben alle bloemen geregeld.

Heb je nog een gouden tip voor aanstaande bruiden?
Ik kan niet genoeg zeggen dat je er echt iets van moet maken waar jullie zelf blij van worden! Tradities zijn prachtig, maar de bruiloftindustrie heeft iets te veel bepaald hoe een bruiloft er wel of niet uit zou moeten zien, en ik vind dus dat jullie moeten kiezen voor dat wat jullie blij maakt, en waar je echt van houdt. Veel van onze gasten zeiden dat wat ze zo mooi aan onze bruiloft vonden, was dat het echt helemaal bij ons paste, en dat ze nog nooit bij zo’n soort bruiloft waren geweest. Dus breek de regels, en doe lekker je eigen ding! Plan de bruiloft waar jullie blij van worden, en maak je niet druk om de mening van anderen.

Lijstje van vendors:
Fotograaf: David Perlman Photography
Videograaf: Fine By Media
Weddingplanner: Jason Mitchell Kahn & Co.
Trouwambtenaar: Jeff Blumenkrantz
Trouwlocatie: The Green Building
Trouwjurk: Hayley Paige
Schoenen van de bruid: Chiara Ferragni
Nagels bruid: Paintbox
Trouwringen: Catbird en Sofia Zakia
Verlovingsring: Phoenix Roze
Haar: Billie Aken-Tyers
Make Up: Bryan Campbell-Levitt
Pak bruidegom: Suit Supply
Taart: Zac Young
Dessert: Zac Young en Pineapple Express
Bloemen: Kukka
Uitnodigingen: GoGoSnap Vintage
Foodtrucks: Korilla en Chick’n Cone
DJ: 21st Century Sounds – Brian Fitzsimmons
Drag Queen: Busted
Decor: The Color Condition
Neon: Name Glo
Meubels: Broadway Party Rentals
Photo Booth: Dirty Sugar