Met behulp van Lola’s Events maakten Steffie en Thijs van hun bruiloft een festival. Met de bijbehorende foodtrucks en andere decoratie is deze bruiloft één voor in de boeken. De perfecte inspiratie dus voor je eigen bruiloft! 

Waarom hebben jullie besloten om te trouwen?
In mei 2016 waren we precies 10 jaar samen! Dus dat was een mooie gelegenheid om het te vieren met een bruiloft!

Hoe heb je je trouwjurk gevonden? Welke jurk is het?
Bij I do I do op de Beethovenstraat. Echt de perfecte winkel voor elke bruid. De jurk is van Jesus Peiro – een Spaanse ontwerper. De jurk zag er van boven totaal anders uit, samen met de coupeuse en de eigenaresse hebben we de jurk helemaal anders gemaakt, precies zoals ik wilde. Dat was echt heel bijzonder en zo heb ik dus een unieke jurk gekregen.

Hoe zag jullie dag eruit?
We hebben er eigenlijk een weekend van gemaakt. We hadden een locatie middenin de bossen, bij Hilversum. Daar was plek voor 60 man om te slapen. Dus de weekendgasten kwamen vrijdagmiddag aan en gingen zondagmiddag weer weg. Dat was echt heel fijn, zo waren we een weekendje weg met elkaar. En zo voelde het ook! Op vrijdagavond hadden we een diner met sharing dishes en mooi gedekte lange tafels. Er waren mooie, grappige en ontroerende speeches en het was echt helemaal ontspannen. Op zaterdag kwamen de dag gasten erbij en waren we met zon 200 man. We zijn getrouwd op een heuvel op de locatie – toen ik aankwam lopen brak de zon door en die is niet meer weggegaan. Echt mazzel dus. Aansluitend hadden we een borrel op de top van de heuvel. Daarna was er op het open veld een groot foodtruck festival. Omdat we van uit ons eigen bedrijf – Bulls and Dogs – eigen foodtrucks hebben en ook veel mensen in deze branche kennen wilde we heel graag dit festivalsfeertje neerzetten. Dus waren er verschillende foodtrucks, hotdogs – taco’s – bio frieten – varken aan het spit – vissoep en een biertruck. De meiden van Lola’s hebben de hele sfeer perfect vertaald in de aankleding. Het was echt een mooi opgezet minifestival middenin de bossen.

Waar hebben jullie op bezuinigd?
We mochten op de locatie onze eigen drank en eten meenemen, dus dat heeft echt veel gescheeld. Qua voorbereiding kostte dat wel echt veel tijd – op donderdag stonden we met twee volle karren in de Hanos. Maar dat maakte het ook veel persoonlijker en omdat het ook ons beroep is vonden wij dat niet erg om te organiseren.

En waarop juist niet?
Op de drank. Wij wilde dat iedereen het hele weekend alles kon drinken. Dus er waren gin-tonics, rum cola’s, bier, fris, wijn en speciaal bier. Dat hebben we geweten ook, want op zaterdagochtend moest er nog wat bijgehaald worden!

Waar komt de versiering en aankleding voor jullie bruiloft vandaan?
Via Lola’s. Ik ken Elise van vroeger en wilde heel graag dat zij onze bruiloft zou stylen en fotograferen. Dat is echt een goede zet geweest. Alles was perfect aangekleed en precies zoals we in gedachten hadden. Van het diner op vrijdag avond tot de ceremonie en de borrel, alles was in dezelfde sfeer en toch weer even anders. Zo hadden onze gasten het gevoel van plek te wisselen terwijl we toch in hetzelfde bos stonden op dezelfde locatie. Aan elk detail is gedacht: kleine vaasjes met bloemen, kaarsen, lampen en een kampvuur. Alles was echt helemaal sfeervol en prachtig!

Heb je nog een gouden tip voor aanstaande bruiden?
Doe vooral zoals jullie het zelf willen doen en houd geen rekening met etiketten/standaarden. Zo heb je een bruiloft die echt bij je past en wordt dit een dag om nooit te vergeten!

Lijstje van vendors:
Fotograaf: Elise Drenthe
Locatie: Hoorneboeg – Hilversum
Jurk: I do I do (Jesus Peiro)
Styling: Lola events