Hebben jullie al een gastenboek voor op jullie bruiloft? Of wil je eens iets anders dan zo’n standaard boek waarin gasten toch allemaal hetzelfde schrijven (à la ‘veel geluk’ en ‘proficiat’) en kun je nog wel wat inspiratie gebruiken? Hier mijn tips voor het maken van je eigen canvas gastenboek!

Koop een wit canvasdoek, (olie)verf en een penseel (je krijgt het allemaal heel goedkoop bij de Action). Teken op papier een klein hartje (of een ander figuurtje wat je leuk vindt) en gebruik dit om figuren/lijnen te maken op jullie gastenboek.

Gatsenboek 1.1Gastenboek 2

Wij kozen voor allemaal hartjes, in hetzelfde formaat maar met twee verschillende kleuren. We hebben onze voorletters groen gemaakt (passend bij onze trouwkaart) en de omringende hartjes roze (het is tenslotte voor onze bruiloft!).

Gatsenboek 3

Je kunt kiezen voor uiteenlopende vormen en je hoeft natuurlijk niet jullie voorletters te schilderen, je kunt ook iets anders moois maken. Als het maar duidelijk is waar de gasten hun namen kwijt kunnen op jullie canvas Gastenboek. Bij ons konden de gasten kiezen tussen roze en groene hartjes. Zie hier onze voor en na foto’s!

Gastenboek 4DIY gastenboek