Steven en Simone trouwden op een hele coole locatie waarbij ze zelfs een zweefmolen op hun bruiloft hadden. Een kermis/circus achtig thema maakt deze bruiloft een uit duizenden. De decoratie is allemaal super origineel en wat ziet het er feestelijk uit! Kijk en lees snel verder hoe Simone en Steven hun dag(en) hebben ingericht.

Wat was je favoriete onderdeel van de bruiloft?

Elk onderdeel! Na een geweldige start met onze vegetarische barbeque op vrijdagavond, zei ik tegen een van mijn bruidsmeisjes de volgende ochtend: ik heb deze dag niet meer nodig! Ik heb alles al. Maar het was echt een geweldige dag. Na zaterdag had ik echt het gevoel alles te hebben. Een van onze favoriete onderdelen van de zaterdag was de carroussel.

Waar komt de versiering en aankleding voor jullie bruiloft vandaan?

Ik heb mijn inspiratie gehaald van Pinterest en een beetje van Disney. Het thema was festival meets fairytale. De versieringen zijn vooral zelfgemaakt, zoals bijvoorbeeld de tissues in de kerk met de kaartjes ‘for your happy tears’. De bruidsmeisjes hadden hartvormige confetti gemaakt met bloemenzaadjes. Volgend seizoen groeien er dus bloemetjes waar wij zijn getrouwd.

Heb je nog een gouden tip voor aanstaande bruiden?

Maak het persoonlijk! We hebben heel veel vrienden en familie gevraagd om te helpen met voorbereidingen. We hadden bijvoorbeeld iemand die onze uitnodigen had vormgegeven, een ander die ons boeket had gemaakt. De taarten waren gemaakt door Steven’s vader, onze schoonzus en twee vrienden. Het maakt je vrienden en familie echt enthousiast en het is zo leuk om iets te gebruiken wat met liefde is gemaakt. En een ander voordeel: het bespaart je veel geld!

En neem je tijd voor een shoot met zijn tweeën en de mensen die dichtbij je staan. Wij hadden bijvoorbeeld drie van onze vrienden die mee het bos in gingen om foto’s te maken en te helpen met de jurk. We hadden hierdoor zo’n relaxt begin van de dag! Investeer niet teveel in groepsfoto’s, wij hebben ze niet gebruikt.

Leveranciers:

Fotografie: Wit Photography
Locatie: Kampeerterrein de Lievelinge
Styling: Te leuk trouwen /Bride/ Kampeerterrein de Lievelinge
Strechtent + styling tent + light letters: Te leuk trouwen
Jurk van de bruid: Ladybird
Schoenen van de bruid: Mitch
Outfit van de bruidegom: TailormadeSuits
Jurken van de bruidsmeisjes: Samsoe en Samsoe
Bloemen: Kampeerterrein de Lievelinge
Bloemen in het haar en corsages: MK Floral Design
Boeket: alle gasten hadden een bloem meegenomen
Haar: Carla Rodriquez – Endless Beauty
Make Up:  Carla Rodriquez – Endless Beauty
Entertainment (Band/DJ/Silent Disco etc): DJ Double J
Stationery:  Gouden Lijntjes
Catering: Kampeerterrein de Lievelinge