De zomer hangt in de lucht, en ik wil het liefst alleen nog maar leuke dingen doen. Speciaal voor jullie heb ik de leukste, originele dates voor de zomer verzameld!

Met de trein naar Londen

Het kan! Je kunt nu gewoon echt een dagje naar Londen, holadijee! En je bent van Amsterdam naar hartje Londen nog maar 4 uur onderweg. Dus als je om 6 uur vertrekt, ben je er rond 10 uur. Say what now?! Zeg maar dag dure hotels, wij gaan gewoon een dagje in het park hangen.

Tickets koop je hier. 

Drive-in bioscoop in Utrecht!

Oke, hier moet je eigenlijk wel een cabrio voor hebben (of huren), want op 1 mei kun je bij Kinepolis Utrecht vanuit je auto de film Jurassic World kijken. Als dat geen originele date is, dan weet ik het ook niet meer…

Klik hier voor tickets.

Klimbos

Ik ben soms echt een klein kind, en dingen als een klimbos vind ik helemaal fantastisch. Als je op zoek bent naar echt originele dates, dan is dit er dus eentje (ik ken bijna niemand die dit nog doet, haha!). Klimbossen vind je door heel Nederland, maar er is mij vertelt dat Klimrijk in Veldhoven een hele toffe is.

Meer informatie vind je hier.

Met een Tuk Tuk door Lauwersoog

Hoe leuk is dit? In Lauwersoog kun je een Tuk Tuk huren om samen de wegen onveilig te maken. Je kunt kiezen uit een aantal routes, en je hebt ook de optie om een picknickmand bij te boeken. Doen lijkt me.

Boek je Tuk Tuk hier.

Zandscuplturenfestijn

Geduld is een schone zaak. Zeker als je zandsculpturen maakt. Voor mij is een uurtje kuiltjes graven en torentjes bouwen in de zomer wel weer voldoende, maar deze mensen hebben er een ware kunstvorm van gemaakt. En dat is mooi! En bizar! En een hele toffe date.

Meer informatie op de website.

De Miljoenenlijn

Net zo dol op treinen als Sheldon van The Big Bang Theory? Dan wil je een ritje in de Miljoenenlijn niet missen. Je stapt hier namelijk op een echte stoomtrein om je te vergapen aan de Limburgse natuur. En die is mooi. En dan de avond voor je tripje de film ‘Murder on the Orient Express’ kijken, hehe…

Boek je trip hier.

In het water met dolfijnen (in Nederland!)

Als je dacht dat je voor een partijtje plezier met dolfijnen naar het buitenland moet… Then you are wrong! Je kunt voor een paar tientjes terecht bij het Dolfinarium, en hoe oud je ook bent, van dolfijnen wordt iedereen vrolijk, toch?!

Koop je ticket hier.

Weekendje weg met een daktent

Vorig jaar ben ik met manlief een paar weken weggeweest met een daktent. En dat is ons belachelijk goed bevallen! Ook iets voor jullie? Lees mijn blog erover en ontdek het zelf…

En, welke dates gaan er in jullie agenda?

Foto’s: Unsplash.com