Ik vind het heerlijk om op date te gaan met mijn lief. En dus speur ik regelmatig het internet af op zoek naar de leukste dates. En dit zijn ze! 

Je kunt mijn lief en mij regelmatig vinden in een museum of een dierentuin, wat mij betreft echt de leukste dates! Maar er is gelukkig nog veel meer te doen. In Utrecht ben ik bijvoorbeeld ook groot fan van de Culturele zondag. Het is zo leuk om samen iets anders te doen dan normaal! En er is de komende weken weer genoeg te doen…

Nationale vogeltelling

Kan het nog kneuteriger? Maak het jezelf gemakkelijk, zet een lekkere bank voor het raam, zorg voor een flinke pot thee of chocolademelk, pen en papier in de hand en tellen maar! De nationale vogeltelling is elk jaar, en je telt een half uur lang de vogels in je tuin. Meer weten? Check de site.

Trouwbeurzen

Het is weer tijd voor trouwbeurzen! En of je nu naar Engaged gaat, Trouwlala, of de Love&Marriage beurs, wie weet kom ik je wel tegen. Zou leuk zijn!

Engaged 3 + 4 maart in Amsterdam
Love & marriage van 20 januari – 18 maart in verschillende steden
Trouwlala 3 februari in Arnhem


Foto: Leonne Photography bij Engaged

Sneeuwbal winterfestival

Als je denkt aan festivals, dan denk je natuurlijk aan de zomer. Maar gelukkig zijn er steeds meer organisaties die ons ook in de winter voorzien van een goed feestje. Bij het Sneeuwbal Winterfestival in Utrecht kijkt niemand je gek aan als je in je wintersport-outfit aankomt, hoe fouter hoe beter. Meer informatie en tickets op de site.

Met kids: sterrenkijkavond

Artis organiseert op zaterdagavond 24 februari een sterrenkijkavond in het Planetarium. Er staan meerdere telescopen, en kinderen kunnen een sterrenklok of eigen planeet maken. De toegang is gratis (de dierentuin zelf is gesloten). Meer informatie vind je hier.

The school of life festival

Het eerste festival van The School of Life! Kom hangen in de Tuin van Epicurus, doe een filosofische biecht over je duistere kanten, drapeer jezelf op de sofa bij Sigmund Freud en laat je verrassen door onalledaagse gesprekken over het dagelijks leven met een biertje aan de bar. Meer weten? Check de site!

Avondje naar de film

De winter is wat mij betreft perfect voor de bios. En wist je dat je bij veel biosocopen ook 10-rittenkaarten kunt kopen? Ideaal als je net zo gek bent van films als mijn lief en ik ;). Mijn favorieten de komende weken? De nieuwe ‘Earth’, ‘The greatest showman’ en ‘a wrinkel in time’. Check hier welke films er bij jou in de buurt draaien.

Workshop glasblazen

Hoe cool is dit? Ik vind glasblazen echt fascinerend, kan er uren naar kijken. Maar wist je dat je in Nederland een glasmuseum hebt? En dat je daar een workshop glasblazen kunt doen? Als je het dan hebt over een originele date… Meer info vind je hier.

Wat vind jij de leukste dates om met je lief te doen? Let me know! Want wie weet kan ik ze de meenemen in de volgende blog!