Waarom vrouwen met bril contactlenzen dragen op hun bruiloft snap ik natuurlijk wel, maar het is totaal niet nodig! Twijfel je toch nog? Ik spreek je wel nadat je deze toffe gebrilde bruidjes hebt gezien.

Tatiana

Deze Italiaanse bruid is twee jaar geleden getrouwd. Op haar bruiloft droeg ze deze hippe roze bril, waar ik stiekem best een beetje jaloers op ben. Wil je een sluier dragen, maar wil je niet teveel? Geen probleem! Laat je niet afschrikken, want kijk eens hoe cool dit staat!

bruidmetbril sluier- Igloophotography
Foto: Igloophoto.

Arlette

Met haar rode haren en haar bril ziet ze er echt fantastisch uit; simpel en onwijs elegant. En opnieuw het bewijs dat een sluier prima kan!

View More: http://88forever.pass.us/weddingguusarlette View More: http://88forever.pass.us/weddingguusarlette
View More: http://88forever.pass.us/weddingguusarlette
Foto: OAK&FIR. 

Louise

Het ‘less is more’ principe gaat niet altijd op. Wanneer je een bril draagt, betekent het namelijk niet dat je geen accessoires kunt dragen. Louise bewijst maar weer dat je prima een bloemenkrans in je haar kan! Wat ziet ze er stralend uit.

Lou-and-Grant-153
Bruid met bril Flowercrown Bruid met bril Flowercrown 2
Foto’s: Alexa Loy.

Dat je een bril draagt, moet je dus zeker niet als nadeel zien. Bruiden met een bril zijn fantastisch, het is een accessoire waar je heel veel voordeel mee hebt; je hoeft niet veel poespas om je heen, want je ziet er sowieso stralend uit.

Draag jij je bril op je bruiloft, of kies je toch voor contactlenzen?

Credits coverfoto: Alexa Loy