Ben jij niet zo van de hoge hakken? Of wil je gewoon de hele dag op je trouwschoenen kunnen lopen? Check dan snel deze lijst met comfortabele trouwschoenen!

Ik moet je wel even waarschuwen, want ik ben iemand die fan is van trouwschoenen die net een beetje anders zijn. De standaard witte trouwschoen heb ik eigenlijk nooit begrepen, en de meeste modellen bij bruidsmodezaken zijn ook nog eens foeilelijk (sorry (A)). Mocht dat wel je ding zijn, dan ga je in deze lijst comfortabele trouwschoenen waarschijnlijk niks vinden. En oja, comfortabel is natuurlijk ook tot op zekere hoogte he… Want ja, Uggs zijn natuurlijk de meest chille schoenen om te dragen, maar om die nou onder je trouwjurk aan te trekken…

Anyway, deze schoenen hebben allemaal meerdere bandjes, of een goeie brede band. Waarom?Omdat ze op die manier over het algemeen beter blijven zitten, oftewel lekker comfortabel zijn. Wat niet handig is? De standaard pumps! Waarom? Vaak krijg je er blaren van op je hak, en ze zitten meestal OF te strak (auw!) of te los (hallo Assepoester die continu haar schoenen verliest).

En wat nog meer? Een lekker laag blokhakje, of een sleehak. Is dit nog niet comfortabel genoeg voor je? Dan kun je natuurlijk kiezen voor een sandaal. Let me know! Dan maak ik daar binnenkort ook een blogje over.

Comfortabele trouwschoenen

Maar, terug naar deze schoenen. Ik heb de webshop van Asos afgestruind, en dit zijn mijn favorieten.


Roze fluwelen trouwschoenen €41.99


Zwarte trouwschoenen met lage hak €41.99


Sleehakken voor je bruiloft €34.99


Lichtroze trouwschoenen met parels €41.99


Zachtroze instappers €58.99


Glitterpumps met zwarte neus €41.99


Zwarte instappers als trouwschoenen €41.49


Lichtgrijze trouwschoenen met gespen €88.99


Zachtroze instappers €55.99

En, welke schoenen zijn jouw favoriet? Of ga je toch voor sandalen?!

Disclaimer: In deze blog staan affiliate linkjes (als jij iets koopt via deze linkjes, krijg ik daar een klein percentage van). Meer weten over hoe ik geld verdien? Dat lees je hier.