Neonletters! Als je zoveel leest over bruiloften, dan spot je uiteraard zo nu en dan een toffe bruilofttrend. En de neon letterlampen wil ik jullie niet onthouden.

Het grappige met een bruilofttrend, is dat die vaak voortkomt uit een interieurtrend. En zo ook die van de neon letterlampen. Als je net als ik veel bloggers volgt, dan zie je de neon lampen overal voorbij komen. Van kantoor tot woonkamer tot restaurant. En nu dus ook bij bruiloften! Waarom ook niet?! De afgelopen trouwseizoenen hebben we de andere variant al veel gezien; de ‘gewone’ letterlampen.

Je persoonlijke neon-lamp

Op internet vond ik een website waar je je lamp naar wens kunt laten maken. En aangezien het ook nog steeds een interieurtrend is, hang je hem daarna gewoon op in huis! Zelf ben ik vooral fan van toffe teksten, maar jullie namen kan natuurlijk ook.


Wat vinden jullie van deze? Ik ben verliefd! Foto: Kelsea K Photography.


‘Dearly beloved…’ zo begint toch eigenlijk elke bruiloft in films? Foto: Kaity Brawley


Zo mooi kan het dus zijn met jullie eigen namen… Foto: Lydia Jane

Of toch liever een neon figuur?

Dat kan natuurlijk ook. Misschien hebben jullie wel een specifiek thema waar een van deze neon lampen bij past. Zelf vind ik het ijsje ZO leuk! Maar een banaan kan ook supertof zijn bij een tropical thema…


De banaan is van Electric Confetti en je koopt hem hier.


Het ijsje is ook van Electric Confetti en shop je hier.

Een coole quote

Ik denk dat dit mijn favoriet is…


Foto’s: Foxandcub.com

Wat vinden jullie van deze trend?