Daar zit ik dan. Voor de zoveelste keer biggelen de tranen over mijn wangen, en weet mijn verloofde zich geen raad. En dat allemaal door de bruiloft stress.

Ik ben nogal een regelkoningin. Een bruiloft plannen leek me dus ook helemaal het einde! Ik ben al maanden bezig met het verzamelen van plaatjes op Pinterest, en ook voor de aankleding was ik al vroeg aan de knutsel.

Maar zoals zo vaak gezegd wordt; het plannen van een bruiloft is bijna een tweede baan! En laat ik nou net al twee banen hebben (naast Girls of honour werk ik ook nog drie dagen als webredacteur). Het werd me de laatste tijd dus wat teveel, en toen kwamen de tranen.

Bruiloft stress, ik had niet verwacht dat ik er last van zou hebben, maar het is toch echt het geval. Gelukkig heb ik een fantastische verloofde, en dus gaat het stukje bij beetje weer de goeie kant op. Hij heeft een heleboel regeldingen van mij overgenomen, en verder probeer ik vooral naar mijn eigen adviezen te luisteren (ja, ik heb deze website net zo goed nodig, hihi). Wat ik daarbij geleerd heb?

  • Een bruiloft plan je niet alleen, en dat moet je ook niet willen
  • Er zijn veel weddingplanners die je willen helpen, en die zijn echt niet allemaal duur
  • Het hoeft allemaal niet perfect te zijn
  • Uiteindelijk draait het erom dat je aan het eind van de dag getrouwd bent. En dat kan bijna niet fout gaan! Toch?!

Heb jij al last van stress?

Foto: Unsplash.com