Planten junkies anyone?! Deze bruiloft heeft de meest geweldige locatie die hé-lé-maal gevuld is met planten EN een persoonlijke neon-lamp!

De trouwlocatie, die zich (helaas) in Australië bevindt, is een café wat iets wegheeft van een boerderij maar tegelijkertijd helemaal stads is. Een bruiloft in een urban-jungle dus. Scroll ook zeker even naar beneden voor een ceremonie met heel veel lichtjes. ZUCHT.

Hoe heb je je trouwjurk gevonden? Welke jurk is het?
Mijn jurk is van Maticevski. Ik heb hem gekozen omdat ik echt als mezelf voelde in de jurk, en dat kan best lastig zijn in een grote witte jurk. Ik heb er ook voor gekozen om mijn haar los te dragen omdat ik dat normaal ook heb.

Waar komt de versiering en aankleding voor jullie bruiloft vandaan?
Veel van de versiering hoorde al bij de locatie, zoals de lichtjes, de vele planten en ook de coole vintage borden.

We wilden graag dat de ‘feest’ sfeer er in bleef dus zijn we voor het eten met een antipasto tafel gestart en hebben we door de avond heen broodjes laten serveren. Het toetje bestond uit Nutella en jam donutballetjes.

Hoe hebben jullie je geloftes gedaan?
We hadden gepersonaliseerde geloftes gemaakt. Hierbij hadden we ook het verhaal verteld van hoe wij elkaar hebben ontmoet en hoe onze relatie is ontstaan. De gasten vonden dit heel leuk!

Leveranciers:
Fotografie: Olguin Photography
Locatie: The Grounds of Alexandria
Bloemen: The Grounds Florals by Silvia
Live muziek: Cat Vas
Videografie: Mitch Hickman Films
Make-up: Helen Samaryan
Haar: ADILLA colab
Jurk: Maticevski
Accessoires bruid: ZaraAmber Sceats
Kleding bruidsmeisjes: CueAsilio
Pak bruidegom: embrandt
Ringen: Diamond Galleria
Neon licht: Neon Poodle