De foto’s van dit prachtige stel in het mooie avondlicht zijn hele fijne inspiratie voor lente-bruidjes. En hoe mooi is het rode pak van de bruidegom? Kijk snel mee naar deze lentebruiloft op een boerderij.

Waarom hebben jullie besloten om te trouwen?
Om te zeggen, ik kies voor jou. Helemaal en voor het leven! Voor ons betekent dit een stevige basis om onze relatie op te bouwen. Op onze trouwkaart staat de tekst ‘ik hou jou’, dat dekt de lading.

Hoe heb je je trouwjurk gevonden? Welke jurk is het?
Carla van Carla Couture heeft mijn jurk gemaakt! Ik ging naar haar toe met een hoofd vol ideeën en foto’s en door samen praten en kijken en schetsen ontstond mijn jurk! Ik had vooraf niet bedacht dat er een split in zou komen, maar toen ik mijn schoenen vond dacht ik, die moeten gezien worden! Carla is een ontzettend leuk en creatief mens en heeft mijn wensen prachtig vertaald in mijn jurk!

Wat was je favoriete onderdeel van de bruiloft?
Het diner was mijn favoriete onderdeel! Tijdens het shared diner aan één lange tafel hadden we heerlijk de tijd om te kletsen met onze gasten en gewoon te genieten van het moment. Buiten brandde een vuurtje. Er was een supergezellige, ongedwongen sfeer. En het eten was ook gewoon echt heel erg goed!

Ben je ergens heel zenuwachtig over geweest? En viel dat uiteindelijk mee of tegen?
Ik ben niet echt zenuwachtig geweest vooraf, tijdens het opmaken in de ochtend steeg de spanning. Waar ik me van tevoren wel druk om heb gemaakt is of het wel lukt om overal van te genieten. Dat is balen, want door die zorgen wordt het juist moeilijker. We hebben gelukkig heel erg kunnen genieten die dag, wat was het prachtig! Ik geniet nog na.

Wat vond je van het plannen van een bruiloft?
Leuk en intensief tegelijk. Er is gedurende die periode altijd wel iets te doen van een to-do-lijstje. Net als in het normale leven, maar dan komt er naast de gewone dingen die moeten ook een bruiloft bij om te plannen! Uiteindelijk hebben we een half jaar gedaan over het plannen van onze bruiloft. Dit vond ik lang genoeg, toen hadden we allebei zoiets van, laat de dag maar beginnen!

Waar hebben jullie op bezuinigd?
We zijn op een donderdag, twee dagen voor onze bruiloft, getrouwd op het stadhuis met een korte ceremonie. Alleen onze gezinnen waren hierbij. Op zaterdag trouwen is veel duurder. Omdat we op zaterdag in de kerk trouwden, was dit ook fijn, het gaf qua tijd meer ruimte in het programma.

En waarop juist niet?
Mooie foto’s vond ik heel belangrijk!

Waar komt de versiering en aankleding voor jullie bruiloft vandaan?
Melissa (op instagram onder de naam mrs.regelink) heeft de decoratie verzorgd voor de dag. Zij heeft ook de bloemen, inclusief mijn boeket, geregeld. Ze is supercreatief en heeft dit echt fantastisch gedaan! De prikkabels heb ik deels geleend en deels komen ze bij Brisked (www.brisked.nl) vandaan.

Heb je nog een gouden tip voor aanstaande bruiden?
Plan je bruiloft op je eigen manier! En die van je lief natuurlijk ;) En plan in de tijd dat je de bruiloft regelt ook regelmatig een date-night met je aanstaande.

Lijstje van vendors: 
Fotograaf: SUEGRAPHY
Locatie: B&B De Ruige Weide, Oudewater
Catering (incl. taart): The Holy Kauw Company
Jurk: Carla Couture