Wauw. Deze bruiloft van Madelief en Geert is van top tot teen prachtig gestyled. Op een locatie in het bos hebben zij er een plaatje van gemaakt, inclusief  blauw tafelservies, zelfgemaakte vlaggetjes en lekker(en mooi!) eten. Geniet mee van deze blauwe bruiloft in het bos.

Waarom hebben jullie besloten om te trouwen?
Het klinkt ontzettend cliché, maar ach, een cliché is niet zomaar een cliché… We zijn soulmates! Trouwen was voor ons de beste stap ooit! Het was een dag om écht ons leven samen te starten, elkaar trouw te beloven en een knalfeest te geven samen met alle mensen die ons lief zijn. En tja… na een mega romantisch aanzoek kan je moeilijk nee zeggen.

Hoe heb je je trouwjurk gevonden? Welke jurk is het?
Mijn jurk heb ik ‘per ongeluk’ gevonden. Voordat ik mijn echte trouwjurkjacht zou starten ben ik even met mijn moeder en zusjes een boetiekje in Arnhem ingedoken, genaamd De Sluier, gewoon om even te kijken welk soort modellen wel of niet mooi zouden staan, zodat ik wist wat ik ongeveer zocht. Maar je raad het al. Toen vond ik hem natuurlijk al meteen! Kant van top tot teen, heel klassiek maar ergens ook een beetje sexy. Het is een jurk van (de ik dacht lentecollectie 2017) van Sincerity.

Wat was je favoriete onderdeel van de bruiloft?
Elk moment heeft weer iets bijzonders. Zoals het moment waarop je husband-to-be je voor het eerst ziet in je jurk, de ontzettend lieve en grappige filmpjes, liedjes en speeches van je vrienden en familie, samen urenlang tafelen en proosten op het goede leven, de kerkdienst waar je dan eindelijk écht het ja-woord geeft of keihard uit je plaat gaan op het feest ‘s avonds. Voor mij was de hele dag fantastisch. Het was ontzettend relaxed, gezellig en bruisend! Ik voelde me de hele dag dankbaar en onwijs gelukkig.


Ben je ergens heel zenuwachtig over geweest? En viel dat uiteindelijk mee of tegen?

Het punt dat ik de kerkdienst inliep en er 250 mensen op je zitten te wachten vond ik ontzettend spannend! Maar om zo aan de arm van je vader binnen te wandelen en de gezichten in te kijken van alle mensen die je dierbaar zijn was heel bijzonder. Daarbij vond ik het opzeggen van mijn gelofte zooo spannend! Maar gelukkig viel het ontzettend mee en ging het veel beter dan ik had gedacht.

Wat vond je van het plannen van een bruiloft?
Ik vond het onwijs leuk om samen onze bruiloft te plannen. Ik hou heel erg van organiseren en styling, dus dit was de perfecte combo om helemaal op los te gaan. Ik heb genoten van begin tot eind en vond het eigenlijk helemaal niet zo stressvol. Ik had dan ook ontzettend veel goede hulp van de mensen om ons heen!

Waar hebben jullie op bezuinigd?
We hebben de catering zelf gedaan en hebben alle aankleding zelf geregeld en veel zelf gemaakt. Serviesbedrijf Bunzlau Castle heeft ons aangeboden onze tafels te dekken met hun servies zodat zij een mooie trouwrapportage ervan konden maken, een ontzettend mooi cadeau want dat maakte de tafels helemaal af!

En waarop juist niet?
Lekkere wijnen, goede live-muziek, een flextent (een witte linnen tent met bamboepalen en een houten dansvloer en een ontzettend goede fotograaf.

Waar komt de versiering en aankleding voor jullie bruiloft vandaan?
Het meeste hebben ik zelf gemaakt. De wegwijspalen en tafelkleden bijvoorbeeld. Ik wou heel graag de tuin volhangen met vlaggetjes, maar ik kon die nergens voor een goed prijsje vinden… Dus ik ben ze zelf gaan maken van katoen. Dit was zo’n succes dat ik voor het komend trouwseizoen een verhuurbedrijfje ga starten! De boeketten heb ik samen met mijn moeder gemaakt van bloemen van de markt.

Heb je nog een gouden tip voor aanstaande bruiden?
Verlies jezelf niet in de kleine frutsels. Die vallen al snel weg. Focus je op een paar grote dingen! Zo hebben wij gekozen voor priklichten en vlaggetjes en heel veel bloemen, dat maakte het al heel erg aangekleed. De kleine details maken het zeker af, maar bewaar die voor het laatste.

Lijstje van vendors:
Fotograaf: Anoukfotografeert

Locatie: De Hught
Taart: Hemels (patisserie in Arnhem)
Vlaggetjes: Bruidje Droompje Feestje 
Jurk: De sluier